Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer en Truck Lift

Forbedre utseendet og off road ytelsen til pickup lastebil ved å legge til en suspensjon heis og større dekk. Lift kits er ofte nødvendig for å få riktige klaringer for dekkdimensjoner 33 tommers og større. Ettermarkedet kits er tilgjengelig for de fleste lastebiler i mange heis størrelser. Rådfør deg med lift leverandøren for å matche heisen størrelse med oppsettet ditt. Installer pakken selv i ca en dag med en hjelper og noen vanlige garasje verktøy. Du trenger
Lift kit
Hydraulisk jekk
Jack står
Socket satt
Åpen fastnøkkel satt
Drill og bits
Penetrating væske
Show Flere Instruksjoner
en

Park lastebilen på et jevnt underlag. Løft fronten på bilen med en hydraulisk jekk og sted bukker under det for sikkerhet.
2

Fjern de to fremre dekk og hjul med en hjulmutternøkkel. Fjern torsjonsstag, suspensjon tverrbjelker, og kontroll armer med en stikkontakt og åpne skiftnøkkel.
3

Finn styringsgruppen slåsshansker bak hub forsamlinger og skru fra hverandre dem med en pipenøkkel. Fjern hub samlinger fra styringsgruppen slåsshansker. Fjern de fremre støtdemper bolter og fjerne dem fra lastebilen.
4

Ha en hjelper bistå i å løfte den nye overføre saken hjelperamme på plass. Bolt den på plass med den medfølgende hardware fra settet. Koble drop down brakettene til rammen steder finnes i din lift anvisningsarket. La boltene løse for ytterligere justering senere.
5

Installer de opprinnelige navene på de nye styringen knokene. Legg merke til forskjellen i størrelse som de nye er lenger resulterer i heisen. Installere dem på de originale festene på kabinettet med en pipenøkkel.
6

Installer de nye lenger foran støtdempere på sjokk mounts med en stikkontakt og fastnøkkel.
7

Drill montering hull i rammen for drop down parentes. Installer til bolter og muttere gjennom toppen av brakettene og inn i hullene. Koble den nye torsjonsstag til brakettene med de medfølgende skruer og en pipenøkkel. Installer eventuelle akter avstiving følger med settet. Installere kontrollgruppene. Sjekk alle klaringer, gjøre noen justeringer, og stramme alle boltene.
8

Bytt forhjulene og dekk. Senk foran lastebilen fra bukker og bruk jekken for å heve den bakre. Place bukker under hver side til sikkerhet.
9

Fjern de bakre dekk og hjul. Fjern boltene fra de bakre støtdempere og fjerne dem fra lastebilen. Installere heis parentes og installere de nye lengre støtdempere bak på sjokk mounts.
10

Spray litt penetrerende væske på de bakre våren U bolter hvis de er rustne og la dem trekke i 20 minutter. Fjern dem fra de bakre fjærer med en pipenøkkel. Plasser de nye stigerør blokker fra settet mellom fjærer og aksel. Fest fjærene og blokker til akselen med de nye lengre U bolter.
11

Fjern bukker og lavere lastebilen. Ta bilen til en justering butikk og få dem utføre en 4-hjulet justering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143911.html

Previous:
Next:

Trucks