Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow Med en Tundra Double Cab

En Toyota Tundra er en full-størrelse halvt tonn pickup lastebil. Utstyrt med et slep pakke, den har en slepekapasitet på £ 10,800. og en nyttelast på £ 2090. De fleste tundras er utstyrt med et slep pakke som inkluderer rammen, ledningsnett og drag. Hvis din ikke gjorde imidlertid flere ettermarkedet forhandlere tilbyr den nødvendige mottaker stikk og installasjon. For de fleste anvendelser, er en typisk klasse III stikk med en 2-tommers ball er alt som kreves. Enten en fire-pins eller sju-pin elektriske kontakten vil bli installert som en del av ledningsnettet. En adapter kan være nødvendig hvis tilkoblingen av kabler er annerledes enn den forbindelse på tilhengeren du har tenkt å taue. Du trenger
Standard Tundra tauing pakken installert
2-tommers ball vanskelighet eller annen størrelse basert på traileren skal slepes, Elektrisk kontakt adapter (tilleggsutstyr)
Cargo netting (valgfritt)
Drop-down draget (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Tilbake lastebilen opp til trekkrok. Senk stikk på lastebilens tilhengerfestet. Sikre tilhengeren håndtaket inn låst posisjon. Prøv å ha hengerfestet nivå med Tundra tilhengerfestet. Hvis Tundra sitter høyt, bruker du en drop-down draget å senke ballen stikk. Dette vil gi trailer å sitte i en vannrett stilling når spent.
2

Stram og låse tilhengerfestet på ballen ved hjelp av stikk-låsemekanisme. Koble elektriske koblinger. Koble sikkerhet kjeder. Sørg for at sikkerheten kjedene vil ikke dra på bakken ved å vri dem sammen før du fester dem til mottaker stikk etter behov.
3

Kontroller Trekkbolten, elektrisk tilkobling og sikkerhet kjeden tilkobling . Kontroller at alle tilkoblinger er godt festet. Test funksjon av bremselys og blinklys på tilhengeren.
4

Legg last, båt eller campingvogn med utstyr som skal slepes. Dekker et frilufts tilhenger med last netting eller annen tie-down mekanisme. Pass på at lasten i en båt eller campingvogn er sikret før tauing mot forskyvninger og skades under transporten. For noen trailer, sette den tyngste lasten forover og fordele resten av last vekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143907.html

Previous:
Next:

Trucks