Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Truck Crane Spesifikasjoner

Mobilkraner feste til baksiden av en lastebil og la den bilen til å trekke gjenstander med kranen. En vanlig form for lastebil som bruker kranen er bergingsbil, designet for å trekke biler og andre gjenstander, spesielt etter en ulykke. Disse kranene kommer med ulike funksjoner som teleskop-og 360-graders rotasjon. Spesifikasjonene av kranen variere fra produkt til produkt. Telescoping

Mange av mobilkraner har teleskopiske funksjoner slik at kranene kan ha større rekkevidde og fortsatt er kompakt når det er nødvendig. En teleskoperende trekk er muligheten av kranen beveges ut og inn. Teleskopet har høy styrke fire-plate konstruksjon med preget sideplate hull, noe som gjør dette kran holdbar og lett. Bommen hodet har fem eller seks belastning skiver og ytterligere to ledige skiver. Eiere kan fjerne den ekstra bom hodet. Denne enheten teleskoper når du trykker på en enkelt pedal kontroll.
Vekt Kapasitet

Mobilkraner har forskjellige løftekapasitet som indikerer hva slags jobber som lastebilene vil være i stand til å gjøre . M-15R teleskopisk kran kan løfte £ 1500. Når du trekker tunge gjenstander, må sjåførene være sikker på at de setter bilen i riktig gir.
Rotation

lastebil operatøren kan vanligvis justere høyden på lastebilen kran slik at kranen kan løfte forskjellige størrelser stedene. Kranen har også vanligvis en 360 graders rotasjon. Kraner montering baser som er generelt 12 inches med 12 inches. Mange av disse kranene får sin kraft fra hydrauliske væsker, som er ikke-komprimerbare væsker som gir en friksjonsfri mindre måte å overføre energi.
Strøm

heise at løfter Kran opp og ned drives av 12 volt likestrøm, med elektrisitet levert av bilbatteriet. Bilen Batteriet lades via elektrisitet som kommer fra forbrenningsmotoren som driver lastebil. Kranen leveres ferdig koblet fra fabrikk, med ledninger i form av 25-tommers seks måle ledninger.
Coating

Kraner er belagt med materialer utviklet for å hjelpe dem å motstå korrosjon og ulike elementer. Kranen kan komme i en standard farge som grå, men eieren kan vanligvis male kranen en annen farge om ønskelig.
Crane Rope

Wire tau går gjennom Kranen og løfter gjenstanden transporteres med kranen. Tauet er spin bestandig slik at tauet ikke vri og få flokete. Disse tauene må motstå belastningen av svært tunge gjenstander.
Safety

Kran har sikkerhetsfunksjoner som for eksempel automatiske bevegelsen limiter, arbeidsområdet kontroll enhet, forlengelse bredde detektor, en sving lås, en vinsjtrommel lås og en jack pilot tilbakeslagsventil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143905.html

Previous:
Next:

Trucks