Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Mercedes L1418 Spesifikasjoner

The L-serien var en linje av lys-og heavy-duty lastebiler produsert av Mercedes-Benz. Introdusert i 1959, erstattet den kort-nosed modeller konvensjonell design med motorer som forlenget inn i førerhuset. Den L338 (senere omdøpt til L1418) var en heavy-duty kjøretøy som tilbys høyt dreiemoment og effektiv motorytelse som gjorde det populært som et verktøy lastebil. Selv etter de modellene ble avviklet i Tyskland, fortsatte Mercedes-Benz å produsere og eksportere lastebiler. Mercedes L1418 Generelle funksjoner

dobbelte bremser Mercedes L1418 inkluderte en fleksibel, kraftig ramme med en dobbel-wheel bakaksel og en motor som utvidet under førerhuset. Førerhuset er designet med en treveis tak vent for all-weather bruk, rustfritt stål West Coast speil med konvekse lavere linser og bulke-resistente glassfiber fendere. Det kreves diesel og gitt en høy kapasitet, 53-gallon drivstoff tank, samt to batterier med en serie parallell switch som ga 24-volts starter med opp til 12 volt for belysning og tilbehør.

Mercedes L1418 Engine

Mercedes L1418 inkluderte en inline femsylindret motor med et slagvolum på 355 cc som produserte minst 172 hestekrefter med et maksimalt dreiemoment på 455 fot-pounds, som var en 47 prosent økning i forhold til andre klasse-VII-modeller. Det medfølgende seks-trinns manuell girkasse, seks viktigste lagrene (i forhold til andre V-8 modeller med bare fem), og det minimert motorslitasje ved 55 km /h ved å kjøre mindre enn 2000 rpm. Den ble designet med termisk, luftkjølt effektivitet som tillot bilen for å opprettholde maksimal hastighet i lange perioder av gangen med en samlet brutto kjøretøy vekt på £ 32,225.
Mercedes L1418 Chassis

Mercedes L1418 inkluderte en heavy-duty ramme, støtdempere foran og bak og en to-krets lufttrykk hydraulisk bremsesystem. Det ga også et førerhus-opphengssystem som forhindret overskytende støt og vibrasjoner fra å nå drosjen, samt et lukket ledninger system for å minimalisere elektriske problemer. Dens bak fjærer tillatt jevn håndtering når den er tom eller fullastet, som forbedret nyttelast beskyttelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143898.html

Previous:
Next:

Trucks