Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Kan en Screw -On oljefilter brukes til å filtrere Diesel Fuel ?

Drivstoffsystemet på en dieseldrevet motor er avhengig av drivstoff filtre for å skille ut og fange fremmede stoffer fra drivstoff før den når motoren . Fuel Filter Funksjon

Etter diesel er trukket fra drivstofftanken av drivstoffpumpen , passerer den gjennom drivstoffilter før den når motoren . Drivstoffilteret bruker enten en maske eller papir medier for å samle vann og forurensning fra drivstoffet. Produsenter setter en vedlikeholdsplan for når eieren bør endre dieselfilter .
Spin -on Fuel Filter

Spin -on drivstoff er skrudd på filteret hodet . Noen drivstoffiltrene har en tappeplugg i bunnen av filteret , som tillater oppsamlet vann som skal slippes. Andre kan ha en gjennomsiktig plast bolle på bunnen av filteret , som fyller opp helt når filteret er tilstoppet med forurensing.
Cartridge Fuel Filter
< p> Cartridge drivstoffilter er en papir -media filter som passer inn i en stål eller aluminium . På eller nær produsentens foreslåtte filterskiftintervaller , vil eieren må fjerne huset for å finne ut om drivstoffilteret må skiftes . Patronfiltre kan også brukes med en klar plast casing i stedet for en metallisk boliger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143887.html

Previous:
Next:

Trucks