Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

4,3 vortec Piston Specs

Den 4,3-liters Vortec motoren ble først og fremst brukt på Chevrolet S10. Produsert av GM, var det svært drivstoffgjerrig. Brennkammeret og inntaksporten indusert en virvel handling, noe som øker forbrenningen mer effektiv av luft og brennstoff. Den virvel kontinuerlig kastet luft og brensel inn i forbrenningskammeret med en tennplugg, i motsetning til andre motorer som ville vente for luft og brennstoff til å strømme. Den 4,3-liters Vortec motoren ble også kjent som GM Vortec 4300. Stempel Specs

Den 4,3-liters Vortec har en stang forbinder stemplene til veivakselen, kalt en kobler stang. Stangen cap nøtter på trekkstangen bruke to trinn dreiemoment for å stramme dem. Det første trinnet krever 20 fot-pounds av dreiemoment og den andre trinnet krever 70 grader av innstramming.
Veivaksel Specs

Ett sett av viktigste bærende cap bolter koble veivakselen til motoren har 75 fot-pounds av dreiemoment, har et annet sett 81 fot-pounds av dreiemoment, har et tredje sett 77 fot-pounds av dreiemoment og et fjerde sett bruker ett skritt av 15 fot-pounds av dreiemoment og et steg med 75 grader av innstramming. Boltene som forbinder svinghjulet til veivakselen bruk 75 fot-pounds av dreiemoment.
Engine Dimensjoner

En motors hjerneslag refererer til hvor langt stemplene må reise når motoren er i bruk. Den 4,3-liters Vortec motoren har en slaglengde på 3,48 inches og en boring på 4 inches. Den har en toppventil system og to ventiler per sylinder for totalt 12 ventiler. Motoren har seks sylindre og et 9.2-til-1 komprimering. 2004 Chevrolet S10 med Vortec motoren har en topp rangering på 190 hestekrefter ved 4400 rpm og et maksimalt dreiemoment på 230 fot-pounds ved 2800 rpm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143884.html

Previous:
Next:

Trucks