Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Wire en 2000 Silverado Dual Battery

Kabling doble batterier i din 2000 Silverado enten gir ekstra strømstyrke eller ekstra spenning. Parallell kabling opprettholder en konstant spenning, men dobler kapasiteten i ampere per time slik at batteriene vil holde en belastning for dobbelt så lang. Series ledninger dobler spenningen på ladesystemet å innkvartere flere behov, som stereoanlegg, lyskastere og annet tilbehør. Du trenger
skiftenøkkel
Batteri kabler (2)
Batteri
Vis mer Instruksjoner
Parallel Kabling
en

Bruk en skiftenøkkel å koble fra den negative (svart) batterikabelen. Vri nøkkelen mot klokken for å løsne terminalen klemmen trekk deretter kabelen fra eksisterende batteriet. Gjenta denne prosessen for å fjerne den positive (rød) batterikabelen.
2

Place et nytt batteri i bilen ved siden av det eksisterende batteriet med polene i samme stilling. For eksempel, hvis den eksisterende batteri har den positive terminalen på høyre, plasserer det nye batteriet ved siden av det med den positive terminalen på høyre side.
3

Koble et nytt batteri kabel mellom eksisterende batteri og det nye batteriet på sine positive terminaler. Stram kablene med skiftenøkkel. Gjenta dette trinnet for å koble begge batterienes negative terminaler sammen.
4

Fest den negative batterikabelen fra lastebil til eksisterende batteriet på den negative terminalen. Koble lastebilens positive batterikabelen til eksisterende batteriets plusspol. Stram hvert batteri kabel med skiftenøkkel.
Series Kabling
5

Fjern batteriets kabler fra både positive og negative terminalene på eksisterende batteri i bilen. Drei på mutrene mot klokken for å løsne dem med en skiftenøkkel og trekk kablene av batteriet.
6

Sett et nytt batteri ved siden av det eksisterende batteriet med den positive terminalen i samme posisjon som den eksisterende batteri .
7

Koble et nytt batteri kabelen til minuspolen på det eksisterende batteriet. Koble den andre enden av batteriet kabelen på plusspolen på det nye batteriet. Stram mutterne med skiftenøkkel.
8

Fest den negative batterikabelen fra lastebil til minuspolen på det nye batteriet. Fest den positive batterikabelen fra lastebil til plusspolen på det eksisterende batteriet. Stram skruene på hver kabel med skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143867.html

Previous:
Next:

Trucks