Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan velger jeg mellom Cushion & Pneumatiske dekk på en gaffeltruck?

Dekkene du bruker på en gaffeltruck kan gjøre en stor forskjell i sin håndtering og sikkerhetsegenskaper og vedlikehold utgifter. Å velge riktig dekk avhenger i hovedsak av type maskin. Før du går om å velge et dekk, er det viktig å sjekke om du virkelig har et alternativ, de fleste gaffeltrucker er designet med en bestemt ramme som godtar bare en bestemt type dekk. Forutsatt at du har et valg, studere egenskapene til både pute og luftfylte dekk. Disse funksjonene sammen med din søknad før du bestemmer hvilken som er best for deg. Du trenger
gaffeltruck brukermanual
Vis Se flere instruksjoner
en

til gaffeltruck brukermanual. De fleste gaffeltrucker som kjører på pute dekk og pneumatiske dekk har helt andre rammer. Sjekk brukermanual for gaffeltruck din for spesifikasjoner om de anbefalte delene. Følgelig avgjøre om du bør bruke pute eller luftfylte dekk. Hvis den manuelle foreskriver ingen bestemt type, bestemmer som per andre hensyn, som for eksempel hvilken type gaffeltruck og overflaten over hvilke bruker du gaffeltruck.
2

Sjekk hvilken type truck. Hvis du har en elektrisk gaffeltruck eller en elektrisk jekketralle lastebil, velge pute dekk. Disse dekkene er mer effektive fordi de ikke krever en stor mengde friksjon. Hvis din gaffeltruck kjører på diesel eller flytende propangass, bruk luftfylte dekk.
3

Kontroller bruksområde. Cushion dekk er mykere enn luftfylte dekk og derfor uegnet for ulendt terreng. Dessuten er pute dekkene satt lavere på gaffeltruck og kan føre til at du blir sittende fast på ujevnt underlag. Derfor, hvis du skal drive din gaffeltruck utendørs, må du ikke velge pute dekk. Bruk dem kun på gaffeltrucker er ment for bruk på glatte fortau og lagerbygninger med betong gulv.

For gaffeltruck som er for utendørs bruk, velger luftfylte dekk. Vurdere terrenget over hvilken gaffeltruck vil kjøre. Luftfylte dekk kan arbeide på overflater med pakket steiner eller grus og knust betong, men ikke over svært ulendt terreng og hullete veier eller felt.
4

Tenk plassbegrensninger. Hvis du bruker gaffeltruck utelukkende innendørs, bør du vurdere hvor mye plass som er tilgjengelig for å betjene gaffeltruck. Produksjonsanlegg, for eksempel, kan ha mindre plass enn et lager. Cushion dekk har en svingradius som er mindre enn luftfylte dekk, så hvis plass er en begrensning, velge pute dekk. Hvis det er nok plass til å tillate for en stor svingradius, bruk luftfylte dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143847.html

Previous:
Next:

Trucks