Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lage en tre senter lastebil Console

Lastebil førerhus er notorisk kort på gode steder å oppbevare verktøy og andre nødvendige elementer. Den smale dashbordet sikrer at hanskerommet ikke kan romme alt annet enn den minste av elementer. Legge til en midtkonsollen kan løse dette problemet, og jobber med tre gjør at den kan bygges med enkle verktøy som de fleste lastebil eiere har tilgang til. Begynn med en god karakter av 3/4-inch kabinett kryssfiner til å bygge en konsoll som ikke krever interiør innramming. Du trenger
Chalk
Stiff ledning
3/4-inch kryssfiner
Sirkelsag
Jigsaw
Pin spikerpistol
Trelim
Drill
hullsag
Paddle bit
Hengsler med skruer
Vis flere instruksjoner
en

Marker posisjonene til fronten og baksiden av konsollen så langt fra hverandre som du vil ha dem på drivakselen hump i sentrum av lastebilen gulvet med kritt, som vil børste ut av teppet når du er ferdig. Bruk en stiv ledning til å bøye fra midten av drivakselen pukkel og på gulvet tre inches på den ene siden på begge steder. Spor denne disposisjon på et stykke brettet papp, med den enden av ledningen som representerer midten av pukkel, mot folden. Kutt kartong og brett å avsløre en mal av drivakselen hump og gulv profil.
2

Mål bredden av malen og kutte to rektangler av 3/4-inch kabinett grade kryssfiner så bredt som mal og så høyt som "hump", pluss 12 inches. Spor malen for fronten av pukkel langs den nedre kant av en rektangel-og baksiden på den andre. Klipp dem ut med en stikksag og passe dem over kneika i sine stillinger. Trim skjæring som trengs for en tett passform.
3

Mål mellom de fremre og bakre merker du gjort for konsollen. Klipp et stykke kryssfiner så lenge denne avstanden, minus en 1/2-inches og så brede som mal, minus 1 1/2 inches. For eksempel, hvis konsollen vil være 18 inches lang over alt og 14 inches bred, gjøre stykket 16 1/2-by-12 1/2-inches. Dette er bunnen av konsollen.
4

Mål fra toppen av humpen til den øverste kanten av begge endestykkene. Ta den minste av disse målingene og skjære to sider som dimensjon, av lengden av konsollen bunnen. Lim og spikre disse to sider langs kantene av bunnen, med en lang kant, selv med bunnfeltet sin bunnflate. Spiker gjennom sidene inn i kantene av det nedre panelet, med endene av sidene i flukt med bunnen i endene.
5

Lim og spikre denne tresidet magasinet mellom de to endestykkene, med den toppkantene flukt med toppene av endene. Spiker gjennom endene inn i kantene på tre sider boksen. Mål toppen av boksen side til side og fremover og bakover. Klipp et stykke 3/4-inch kryssfiner til denne størrelsen. Marker en linje 5-inches fra den ene enden over stykket. Dele denne 5-tommers delen i to med en annen linje. Merk av senter på hver halvdel og bruke en 3 1/2-inch hullsag til å bore én koppholder på hver side.
6

Cut langs linjen du har gjort på fem-inches. Monter 5-tommers koppholder stykke på toppen av konsollen, skyll med sidene og bakenden. Lim og spikre den på plass. Markere de resterende brikken du kuttet fra koppholderen to inches fra den avskårne enden i midten og fødte en 1 1/2-inch hull med en padle litt for en finger hull. Dette er din lokket.
7

Monter lokket, med hullet mot koppholderen på toppen av konsollen. Face-montere to verktøyet hengsler i den motsatte enden av lokket fra finger hull med 1/2-tommers treskruer. Fest den andre halvdelen av hengslene til forsiden av konsollen, slik at lokket svinges opp når den løftes med fingeren hullet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143830.html

Previous:
Next:

Trucks