Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

New Trucks Vs. Gamle lastebiler

Nye og gamle lastebiler er både egnet til samme formål og oppgaver. Forskjellene kommer i hvordan de utfører disse oppgavene og kostnadene ved å utføre disse oppgavene. Beslutningen om å kjøpe en gammel eller ny lastebil avhenger i stor grad på sin tiltenkte bruk og formål. Kostnader

Nye lastebiler koste mer i utgangspunktet, som ofte krever finansiering. Eldre lastebiler kan vanligvis kjøpes direkte til en mye lavere pris. Men nyere lastebiler er generelt mer drivstoff effektiv og krever mindre vedlikehold, så daglige driftskostnader er billigere. De er også vanligvis mer pålitelige, slik at de er mindre tilbøyelige til å være ute av drift.
Vekt og sikkerhet

Nyere lastebiler er laget med lettere og mer funksjonelle materialer. De har også sikkerhetsfunksjoner ofte ikke tilgjengelig på eldre lastebiler. Vekten av en eldre lastebil begrenser dens anvendelighet, spesielt i sølete eller våte omgivelser, som det blir sittende fast lettere. Men i visse situasjoner vekten av kjøretøyet kan være en fordel, som i haling og sleping. Sikkerhetsfunksjonene nyere lastebiler som fire hjul platen og anti-lock bremsesystemer, sammen med kollisjonsputer og passive begrensninger, langt overgå de i eldre lastebiler.
Tiltenkt bruk

p Hvis en lastebil skal brukes bare sjelden for tunge jobber, kan en eldre lastebil gi et rimeligere alternativ. Men for lastebiler kreves for daglig bruk hvor pålitelighet og sikkerhet er problemer, vil en nyere lastebil passer situasjonen bedre. Dessuten vil de daglige driftskostnadene for en nyere lastebil være lavere, og dermed betale deg tilbake for den første prisen over tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143820.html

Previous:
Next:

Trucks