Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Load & Losse Trucks

Lastebiler tjene som en nyttig ressurs ved transport av varer. Lastebiler gi en stor mengde lagringsplass og en praktisk rampe som gjør lossing og lasting lastebiler enklere. Hvis du må laste og losse en stor mengde elementer, søke hjelp av en venn. Det er best å bruke lag løft for tunge eller store gjenstander. Forsøk på å løfte et element som er for tung kan føre til skader, slik at du ikke klarer å fullføre lasting og lossing. Du trenger
Ropes eller tie-downs
Vis flere instruksjoner
Loading
en

Park lastebilen på en vannrett overflate og i en lett-å-komme sted. Lastebilen skal være så nær elementene du har tenkt å laste som mulig.
2

Åpne døren til lasting kupé og trekk ned rampen. Hvis du legger i en pickup lastebil, senk døren på lasteplanet.
3

Skyv store elementer opp rampen. Alternativt løfte store elementer og plassere dem i lastebilen sengen. Skyv store elementer til baksiden av lastebilen. Hvis løfting, bøy med knærne i stedet for på midjen din. Dette beskytter tilbake fra skade.
4

Legg i mellomstore elementer. Skyv elementene opp rampen, eller løfte dem og plassere dem i sengen. Skyve disse elementene slik at de sitter mot større elementer.
5

Gjenta lasting prosessen for resten av elementene, arbeider fra største til minste. Fest elementene ved hjelp av en tie-down, strikk ledningen eller tau. Krok ene side av tie-ned inn i kroken på lastebilen. Trekk tie-down rundt elementet og trekk den gjennom kroken på den andre siden av lastebilen.
6

Lukk døren av lastebilen kupé.
Lossing
7

Åpne døren av lastebilen kupé.
8

Løs eventuelle tau, tie-downs eller bungee ledninger.
9

Push de minste elementer av lastebilen, ved hjelp av lastebilens rampe. Alternativt løfte elementer og plassere dem på bakken, eller i stedet ønsker du å lesse dem.
10

Losse de gjenværende elementene ved å skyve dem ned rampen. Losse de mellomstore elementer før lossing de største postene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143813.html

Previous:
Next:

Trucks