Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik tilpasser et 2001 Ford Ranger

The 2001 Ford Ranger var tilgjengelig i tre trimme nivåer, inkludert XLT-modellen som kom standard med en premie off-road pakke. Detaljhandel for $ 15 000 i løpet av sin debut, var 2001 Ranger en rimelig mellomstore pickup, nyttig for haling og tauing. Det finnes en rekke tilbehør tilgjengelig til Ford Ranger som gjør truck bed enda mer nyttig. Noen alternativer inkluderer truck bed verktøykasser, matter for truck bed og lasteplanet forlengere. Instruksjoner
en

Legg et tonneau cover. En tonneau cover er et mykt cover for lastebil seng. Når du har festet et par stykker av støping og noen braketter, er en tonneau cover enkelt installeres. Den beskytter og skjuler innholdet i lastebilen seng av en Ford Ranger. Dekselet åpner lett og lukker med en trekke bevegelse. Å hale store gjenstander, rett og slett trekke dekselet for å avsløre lastebil seng.
2

Installer en dash matte. En strek matten er laget av stoff og dekker hele dash av Ford Ranger. Det er skum-støttet og vanligvis laget av faux suede. Det gir dekning for å forhindre sprekkdannelser, blending og falming. Tilgjengelig i en rekke farger og teksturer, dashbordet matter som selges av Auto Alt kommer med en fem års garanti.
3

Kjøp Xtreme gulvmatter. Disse gulvmatter er spesialtilpassede for å passe Ford Ranger. Med hevet sider, kan mattene inneholde et spill. De kan enkelt fjernes for rengjøring og kan vaskes bort med en slange. Med livstidsgaranti, Xtreme gulvmatter dekke et større område enn standard gulvmatter og legge til en egendefinert utseende til Ranger ditt.
4

Legg en lastebil telt å konvertere Ranger lastebil seng i en forhøyet plattform for tailgating eller camping. Tent produsenten Napier selger et telt som custom-passer 2001 Ford Ranger. Med seks meter takhøyde, har Truck Tent II vinduer for å unngå kondens og en seks-by-seks fot markise. Teltet passer bekvemt i en reiseveske og er støttet av en ett års garanti.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143809.html

Previous:
Next:

Trucks