Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Problemer med Tandemtilhenger Bremser

Hvis tilhengeren har en tillatt totalvekt over 3000 kg., Så må bremsene på tilhengeren for å forbedre stabilitet og redusere risikoen for tilhengeren knytning til en bråstopp. De fleste mennesker ikke betale mye oppmerksomhet til deres tilhengerbremser til en ulykke inntreffer. Det er viktig å sjekke tilhengerbremser på en halvårlig basis og foreta eventuelle nødvendige reparasjoner umiddelbart for å unngå noen av de vanligste trailer brems problemer. Bremser som ikke avgir

bremsene på tilhengeren kan ikke slippe når kjøretøyet og tilhengeren er i bevegelse. Hvis bremsene er å få slitt ned for fort eller hvis du merker motstand fra tilhengeren din, så bremsene ikke kan gi ut riktig. Du må ta med trailer til din lokale mekaniker for reparasjoner. Bremseklossene på tilhengeren din skal vare i minst ett år, avhengig av type trailer eller mengden av bruk. Sjekk med din bremseprodusenten for spesifikke vedlikeholdsplaner.
Warped rotorer

Hvis tilhengeren bruker en skivebrems system, så du kan møte problemet med skjeve rotorer. Rotorer på skivebremser kan bli vridd med slitasje. Warped rotorer vil føre til at bremsene ikke engasjere seg og kan skape noen store problemer for deg og din trailer. Sjekk dine rotorer på en jevnlig basis og umiddelbart erstatte noen som ser slitt eller har sprekker.
Brake Linje Leak
p Hvis du legger merke til grønnaktig bremsevæske samle opp tilhengeren, så du kan ha en sprukket eller knust brems linje. Hvis væskenivået blir for lavt, vil bremsene slutte å virke og din bremsesystemet må skiftes ut. Sørg for å teste bremsevæske på en jevnlig basis med vann test strips som kan kjøpes fra din mekaniker eller lokale jernvarehandelen. Undersøke brems linje og erstatte linjen umiddelbart hvis du ser noen sprekker eller lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143799.html

Previous:
Next:

Trucks