Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Min Ford F-350 vil ikke starte

Ford Super Duty F-350 er en full-size pickup lastebil som har blitt produsert av Ford siden 1999. Trucken er kraftigere enn F-250, og den har en mindre motor enn den for F-450. Hvis du opplever problemer med å starte din Ford F-350, så må du løse en rekke problemer. Instruksjoner
en

Kontroller drivstoff. En motor vil ikke starte hvis bensintanken er tom. Selv om din Ford F-350 er utstyrt med en bensinmåler, er det mulig at det kan svikte, så ikke stole helt på instrumentering. I stedet, se etter de avslørende tegn på ingen drivstoff i tanken, for eksempel sporadisk lugging og tap av kraft eller høyere, uregelmessig lyden kommer fra den elektriske drivstoffpumpen.
2

Undersøk batteriet. Hvis batteriet er dødt, vil ikke motoren starte og alt du hører er en klikkelyd som batteriet ikke klarer å slå starteren. For å sjekke batteriet, skru på tenningen og, med motoren av, slå på vindusviskerne. Hvis de beveger seg langsommere enn vanlig eller ikke flytte i det hele tatt, så er du sannsynligvis opplever batteriproblemer.
3

Inspiser om tenningskomponentene er kortsluttet med vann. Dette er en kompleks oppgave som krever ferdighetene til en bilmekaniker. Det beste du kan gjøre er å huske om pickup kjørte gjennom en dyp vanndam nylig. I så fall taue bilen til et verksted. Hvis mekanikeren bekrefter et problem med vann komme inn i tenningen mekanisme, be ham om å utføre de nødvendige tune-ups slik at dette ikke vil skje igjen.
4

Lytt nøye når du prøver så starter motor. Hvis du hører en knocking støy, deretter motorolje kan kjøre lav. Hvis F-350 "plystrer", dynamoen skivene kan være å klandre. En pinge støy eller høyfrekvent lyd av metall knocking kan peke til dårlig bensin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143787.html

Previous:
Next:

Trucks