Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan å utstyre et Hunting Truck

En jakt lastebil serverer en utilitaristisk formål. Riggen får deg til jakten og transporterer byttet ditt etter dag. I tillegg fungerer den lastebilen som "base" for jakten. Å ha riktig utstyr og utstyr i jakt lastebil betyr forutse potensielle snags og gjør at de riktige verktøyene er tilgjengelig. Du trenger
Gun racks
Mud dekk
Winch
Lock ned verktøykasse
Ratchet stropper
Røde flagg
Twine
Plastposer
5 gallon vann mugge
Svamper
First Aid Kit
Kennel kasser (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Endre dekkene til gjørme eller off-road gummi. Sjansen er stor for at lastebilen skal gå off-road, nødvendiggjør aggressive gjørme eller off-road dekk.
2

Installer en makt vinsj til fronten av lastebilen. En vinsj vil hjelpe dra lastebilen ut av gjørme eller hvor som helst det blir sittende fast. Vinsjen bistår i å få tunge elementer av hengemyrane, og bidrar til å få tunge dyr inn i lastebilen. Hold et sett med skralle stropper og bungee ledninger også. Bruk disse for å sikre at dyret til lastebilen for transport. Hold et rødt flagg i lastebil så mange stater krever store elementer for å ha et rødt flagg festet til enden av elementet under transport.
3

Installer en lock-down og værbestandig seng verktøykasse til lastebil. Oppbevar medisinsk nødutstyr, ammunisjon bokser, fakler og andre forsyninger i boksen. Låse det ned når du er i felt og på jakt. Har pistol racks installert i førerhuset på lastebilen.
4

Secure hundegård kasser til lasteplanet hvis du jakte med hund. Bære en fem gallon krukke med vann med svamper for å vaske ned sengen eller hette etter hale dyret opp på lasteplanet.
5

Hold hyssing og plast poser tilgjengelig til å lagre små dyr eller alle felt-slaktede kjøtt . Oppbevar kjøtt i en kjøligere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143776.html

Previous:
Next:

Trucks