Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan du monterer en Fifth Wheel Hitch til en Goose Neck Ball

Fordelen med å montere en gooseneck trailer ball til femte hjulet tilhengerfestet i seng av en lastebil er at vekten av tilhengeren fordeles jevnere over akslene trucken, i motsetning til en støtfanger tilhengerkobling. På grunn av de høye posisjoner både trailer ball og den femte hjulet plate er det også lettere å stille dem opp under haiket. Tilhengeren må være jekket opp til riktig høyde før montering er vellykket. Instruksjoner
en

Tilbake lastebilen opp til tilhengeren samkjøre sporet i det femte hjulet plate med svanehals ball. Stoppe bilen slik at støtfangeren er 4 meter fra svanehals ball.
2

Drop bakluken på lastebilen ved å løfte halen gate håndtak deretter senke bakluken.

3

Tilbake lastebilen opp slik at ballen av tilhengeren er innenfor sporet av den femte hjulet plate, men ikke berøre noe.
4

Utvide sveiven av landing ben på tilhengeren.
5

Se på høyden av tilhengeren ball deretter se på høyden av det femte hjulet stikk. Ballen bør være en tomme eller to lavere enn stikk. Sveiv sveiven for å heve eller senke svanehals ballen til riktig kopling høyde.
6

Trekk låse kjeven håndtaket på femte hjulet plate utover for å sikre kjeven er åpen for hindring er åpen .
7

Tilbake lastebilen opp under gooseneck av tilhengeren før ballen glir inne i kjeven og kjeven fjærer stengt.
8

Sjekk om låsing kjeve håndtaket har lukket hele veien. Gå rundt bak lastebilen og peer inne i sporet på den femte hjulet plate for å se om kjeven er helt lukket eller låst bak ballen. Skyv sikkerhet låsepinnen på plass hvis den vanskelighet er derfor utstyrt.
9

Close og smelle bakluken stengt. Hekte den elektriske ledningen til makten tilhengeren lys.
10

Sett bilen i et lavt gir og la den trekke frem omtrent en tomme for å teste montering av gooseneck ball og stikk. Dette bør alltid gjøres før landing bena er hevet for å unngå hendelsen av tilhengeren styrter ned på grunn av en feil montering.
11

Sveiv sveiven for landing ben å senke vekten av trailer ned på det femte hjulet stikk av lastebilen og heve landing bena helt opp.
12

Drive lastebilen frem en fot og hit pausene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143754.html

Previous:
Next:

Trucks