Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva To Elementer på Brake Tubing ville føre til Truck å mislykkes en årskontroll?

En Department of Transportation inspeksjon av en kommersiell motorvogn omfatter nesten hver komponent av trekkvogn og tilhenger. De luftbremser er en av de viktigste områdene som må være i forskriftsmessig stand. Gnagsår

Chafing oppstår når luften slange eller rør gnir mot en annen tube eller objekt. Gni den ytre beskyttelse av av røret svekker området, noe som kan føre til brudd og luft tap.
Lekkasjer

En lekkasje i luftslangen ville være hørbar. Høre selv en liten luftlekkasje ville bety at slangen har sviktet eller tilkoblingene har blitt defekt.
Sprekker

Små hårfine sprekker i ytre beskyttelse av slangen - såkalte varme sjekk sprekker - er ikke grunn for svikt. Imidlertid vil eksterne sprekker som åpnes når tett inspisert føre til svikt av slangen til å passere inspeksjon.
Kåper
Tubing må være i god stand til å passere en inspeksjon.

pressing eller knekk i slangen kan hindre tilstrekkelig luftstrøm til og fra brems kammer. Når luft ikke kan passere inn bremsen kammer, kan bremsene ikke holder eller bremse bilen. Et tap av luft vil føre til at bremsene til å engasjere seg og lås, som ville forhindre at bilen beveger seg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143719.html

Previous:
Next:

Trucks