Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Bobcat 530 Specs

Kompakt-kompaktlaster Bobcats er små, kompakte lastebiler med en front grabber vedlegg som brukes til graving, løfting, dytting og tilgang vanskelige arbeidsforhold områder. Deres relativt lang akselavstand i forhold til sine andre dimensjoner, sammenlignet med andre biler, gjør dem glatte å reise i. Deres hydraulikkstrømmen tillater flere ulike vedlegg som skal kjøres fra de viktigste arm. Den 530 modellen ble bygget i 1977 og produksjonen ble avsluttet i 1981. Vekter og dimensjoner

The Bobcat 530 har en vekt på 3,050 pounds, en tipser belastning på 1800 pounds og en pumpekapasitet og hjelpesystemer høy flyt av 8,33 liter per minutt, som beskrevet av Bobcat. Lengden til 530 er 104 inches, bredden 49,4 inches og høyden er 72,5 inches. Når den skuffehengselbolt er i drift høyden øker til en maksimal verdi på 102,5 inches. Rekkevidden av Bobcat, på maksimal høyde er 18 inches. Dump vinkel på den maksimale høyden er 36 grader og den har en bakkeklaring på 7,2 inches, ifølge Universe Min. Akselavstanden måler 31,1 inches. Vinkelen for avreise er 27 grader og tilbakeføring vinkelen er 24 grader. Hvert dekk måler 5,70 inches med 15 inches i diameter.
Engine

Bobcat 530 K582-S-motorene kjøres på bensin, kjøles av luft og har en 19,2 brems hestekrefter . Deres forskyvning verdien er 57,7 kubikk inches, og de har to sylindere. Heisen bar, stang og hjerneslag sylindere måle to inches, 1,25 tommer og 22,2 tommer, henholdsvis. Tilt bar, stang og hjerneslag sylindere mål 3 inches, 1,5 inches og 12,4 tommer, henholdsvis. Den Bobcat 530 bruker ikke en turbolader eller har en drivstofftank. Driftskapasiteten ligger 800 pounds.

Hydraulikk

Standard hydraulikk er til stede på alle Bobcat 530-tallet og deres festet Bob-Tach systemer. Trykket i hydraulikken er 1500 psi. Den betydelige radius løfte banen (et mål på hvor langt vedleggene kan bevege seg under belastning) betyr at kjøretøyet kan med hell grave ut og bevege jorden i store mengder med minimal anstrengelse. Styring oppnås ved to spaker og en duell lift-and-tilt pedal mekanisme, tilkoblet via hydraulikken.
Bygg

Bobcat 530 har en lukket førerhytte med stor , swing-åpne dører for sikker og effektiv inn-og utreise for ingeniør eller bygging profesjonell. Den Bobcat Selskapet hevder de produserer alle sine modeller med en 20 prosent større cab størrelse enn konkurrerende biler, med sterkere, smalere Lastearmene for å gjøre dette mulig, ifølge Bobcat. Air condition er også en integrert del av den innebygde systemer på alle modeller, inkludert 530. Dette reduserer behovet for en plasskrevende, syn-restriktiv klimaanlegg. Den har standard parkeringsbrems og operasjonelle lysanlegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143714.html

Previous:
Next:

Trucks