Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan finne Volvo Truck komponenter

I tillegg til å lage biler , er Volvo en lastebil produsent som spesialiserer seg slitesterke traktor rigger som er godt tilpasset det kaldt, men også i stand i varme værforhold . Imidlertid vil Volvo lastebiler bryte ned og krever reservedeler fra tid til annen. Fordi Volvo er en europeisk import , kan deler være vanskelig å finne. Heldigvis tilbyr Volvo i Nord-Amerika reservedel tjenester for dem som eier Volvo lastebiler. Instruksjoner
en

Ring 1- 800- 52VOLVO og be om den delen du trenger. Sørg for å ha modell av lastebilen din skrevet ned, samt trimme nivå , eventuelle oppgraderinger gjort , og Volvo serienummer. Serienummeret vil bli skrevet under VIN kode på innsiden av lastebilen din dør. Hvis du vet om den nærmeste Volvo-forhandler , har denne informasjonen klar også.
2

Log- on på Volvos MAVASSIT system hvis du har tilgang til internett og har tidligere satt opp en konto . Hvis du ikke har satt opp en konto , ikke gjøre det mens lastebil er nede for reparasjoner som det kan ta litt tid og det er en bekreftelse prosess når du først starter . Kontakt Volvo gjennom det telefonnummer på 1-800 - 52VOLVO .
3

Kontakt en scrapyard som spesialiserer seg på lastebiler. Vanligvis er det ikke anbefalt at du bruker Scrapyard deler i en traktor trailer rigg , men noen deler er brukbare hvis de ikke blir skadet. Finne Volvo lastebil deler i scrapyards kan være vanskelig fordi Volvo lastebiler er ikke så vanlig som andre fabrikater .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143712.html

Previous:
Next:

Trucks