Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan forbedre KM på Ford Diesel Pickups

Gassprisene konsekvent stige og falle over tid, så å finne måter å spare på gass kjørelengde kan sette noen kroner tilbake i lommen, og bidra til å forbedre miljøet langs veien. Ford produserer flere pick-up lastebil modeller som kjører på diesel motorer. For å bedre kjørelengde i disse diesel pick-up trucks, holde motoren oppdatert på vedlikehold, kaste overflødig vekt og investere i noen produkter som hjelper deg å spare. Instruksjoner
en

Shed overflødig vekt. Hvis du sleper eller bære tunge ting i Ford pick-up truck seng ofte, kan det redusere motorens levetid og vondt dieselmotoren gass kjørelengde. Hvis du ikke trenger å bære rundt på ekstra verktøykasse i ryggen, gjør det ikke. Hvis det er elementer i sengen du ikke har fått rundt for å rydde ut enda, gjør det, og du kan se en forbedring i gass kjørelengde.
2

Hold deg oppdatert på vedlikehold. Utføre rutinemessig vedlikehold til din Ford diesel pickup vil bidra til å opprettholde sin nåværende gass kjørelengde i det minste, om ikke forbedre den. La rutinemessig vedlikehold prosedyrer forfalle, på den annen side, kan skade deler av motoren og føre til en reduksjon i gass kjørelengde.
3

Vurder å kjøpe en forestilling chip. Denne brikken, som vil bli installert på diesel motor, gir pick-up truck mer hestekrefter og forbedrer sin drivstoff kjørelengde ved å konfigurere den elektriske styringen av motoren.
4

Sjekk dekkene. Ifølge US Energy Department, under-oppblåst dekk føre et kjøretøy å bruke mer drivstoff, så mye som opp til 6 prosent.
5

Endre oljen du bruker. Noen Oljer for dieselmotorer, som premium syntetisk, vil øke effektiviteten, og dermed gass kjørelengde.
6

Bruk riktig drivstoff. Ikke forsøk å bruke dårlig diesel bare fordi det er billig, fordi det kan faktisk føre til mer problemer og koste deg mer i det lange løp. Bad drivstoff øker også mengden av forbrukt drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143704.html

Previous:
Next:

Trucks