Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan velge en Truck & Matchende Truck Camper

En lastebil og en campingvogn kan være et billigere alternativ til en campingbil. Camperne er ideen for sporadiske ferierende og bobiler med små familier eller de som camp med en kompis eller to. En camper vil gjøre en engangs langtur mindre utmattende enn i en vanlig bil. Du kan dra over til en rasteplass, lage et komplett måltid og ta en lur på måter som du ikke kan gjøre i en bil eller en lastebil uten en campingvogn. Du trenger
CAT skala
Målebånd
Portable Scale
Vis flere instruksjoner
Velge en Camper First
en

Bestem hensikten med bobilen og folk som vil mest sannsynlig nyte den med deg om sitt arbeid kompiser eller din ektefelle og barn.
2

Bestem dine prisområdene og hva du er villig til å betale. Bobiler som glir ut og utvide for å gi deg mer plass inne koster noen få tusen dollar mer enn vanlige bobiler.
3

bestemme badeprodukter viktigst for deg. Lag en liste over andre fasiliteter, som sofa, stoler og spisestue som er deal breakers hvis du ikke har dem.
4

Besøk en campingvogn forhandler og sjekke ut forskjellige oppsett. Merke av de på listen din som ikke oppfyller dine deal breakers. Re-iverksette den vanlige rutinen inne camperne å se hvilken som føles mer behagelig og naturlig for deg.
5

Mål lengden og bredden på den delen av camper boksen som vil passe inn i sengen av lastebilen.
6

Mål høyden på camper helt fra bunnen til drosje nesen slik at du vet den høyeste lastebilen kan være slik at drosje komponent av campingvogn passer over lastebilen førerhuset.
7

Ta camper til en campingvogn forhandler for å bruke på stedets skala for å veie din campingvogn eller leie en bærbar en.
8

belaste den med utstyr som du normalt reise med for å få en mer nøyaktig vekt. Deretter legger ytterligere 500 kg. for utstyr som du kanskje trenger å laste inn den på spesielle turer.
9

Spør etter anbefalinger fra ulike lastebil forhandlere basert på målingene og kapasitet som du har samlet.
10 < p> Sjekk lokale publikasjoner som avisen klassifisert annonser og på nettet for å søke etter lastebiler som oppfyller dine spesifikasjoner.
11

Ta målebånd med deg for å sørge for at bobilen vil passe. Hvis du vil kontrollere vekten kapasitet, besøke en CAT Scale eier i ditt område på en lokal lastebilen stopper eller forhandler. Kjøpe lastebil med den beste hånden og matchende specs.
Velge en lastebil First
12

Velg din favoritt produsenten. Truck Camper Magazine råder velge lastebiler fra de fire modellene som har vist seg i stand til å frakte campingbiler. Chevy Silverado, Dodge Ram, Ford F-Series, GMC Sierra, Nissan Titan og Toyota Tundra.
13

Bestem de viktigste fasilitetene for lastebil som gass eller diesel. Bestem om du har en preferanse for produsentene. Bestem deg for crew cab eller vanlig drosje samt to eller firehjulstrekk.
14

Gjør et valg på om du skal hale nok til å kjøpe en lengre seng eller hvis hal vil være mer tettsittende i en kortere seng. Hvis du vil ha regelmessige passasjerer for jobber, velger du et utvidet cab over en vanlig drosje. For menneskehandel tyngre lokalbefolkningen, velger en dually over en enkelt bakhjul.
15

Få en lastebil vekt på en CAT Scale. Finn merket inni førersiden døren for å finne lastebilens totalvekt. Trekk fra vekten av lastebil fra totalvekt. Det er din tilgjengelig nyttelast.
16

Tøm lasteplanet. Mål lengden og bredden på lasteplanet tar hensyn til rommet du taper for noen kurver fra dekk eller designkonturer.
17

Mål høyden på drosje fra bunnen av lastebilen sengen til toppen av førerhuset din.
18

Få anbefalinger fra campingvogn forhandlere for bobiler som oppfyller dine spesifikasjoner. Du kan søke på nettet og skrive ut annonser også, men du vil legge mer arbeid i å verifisere at spesifikasjonene er korrekte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143703.html

Previous:
Next:

Trucks