Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Min Chevy S10 PO141 vil ikke starte

automaker Chevrolet S-10 pickup serien tilbyr mye i veien for stil og ytelse til de kundene som ønsker en mindre lastebil. Men det er tider når ting kan gå galt med noen av lastebil interne komponenter, er en som indikert av PO141 feilkode. Denne koden, som vises på dashbordet i S-10 modeller med datastyrte diagnostikk, betyr lastebilens katalysatoren er dårlig, noe som forklarer hvorfor lastebilen vil ikke starte skikkelig. Du trenger
Hydraulisk lift
O2 skiftenøkkel
lommelykt (valgfritt)
baufil (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Konsulter håndboken som følger med din spesielle S-10 modellen til å bestemme hva slags omformer du trenger. Bruk denne informasjonen til å kjøpe en ny omformer fra en kunnskapsrik og hederlig auto deler forhandler.
2

Rull lastebilen opp på en hydraulisk heis. Grunnleggende bil knekt og ramper vil ikke være tilstrekkelig ettersom converter er plassert på den bakre delen av eksos mot midten av bilens underside og du trenger god plass til å arbeide. A ramper ville fungere hvis du har en dyp i bakken pit under der du kan stå komfortabelt
3

Finn O2 boltene som holder 02-sensoren på plass;. Dette er den delen ansvar for overvåking av omformer-ens ytelse og må fjernes for å få adgang til selve omformeren. Bruk O2 fastnøkkel til å løsne O2 boltene og fjern sensoren. Sett den til side.
4

Løsne og fjerne boltene som holder omformer til rammen. Disse kan være vanskelig å få tilgang på grunn av vinkelen som boltene ble installert. I noen modeller må du kanskje så bort noen av eksosrør for å få et bedre arbeidsmiljø vinkel.
5

Fjern omformer fra rammen og plassere den nye i stedet. Bolt det med nye bolter (vanligvis med ny converter). Om nødvendig, erstatte eventuelle saget bort rør med ny eksos rør før bolting O2 sensoren tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143667.html

Previous:
Next:

Trucks