Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Instruksjoner for Portable Truck Scales

Restriksjoner er plassert på hvor mye vekt en lastebil kan frakte per aksel. Lastebil vekt sikre at fullastet semi lastebiler ikke bære mer vekt enn det som er tillatt. Permanente lastebil vekt er dyrt å installere. Bærbare lastebil vekt kan bli transportert til forskjellige store byggeplasser og installert på midlertidig basis. Det finnes to typer lastebil vekt: mekaniske og elektroniske. Den er satt opp for begge er relativt like, men de faktiske arbeidsprosesser vil variere fra modell til modell. Det viktigste kravet for alle bærbare lastebil skala er at det er plassert på et jevnt underlag. Du trenger
Flat areal
Shovel
4 av 12-tommers med 12-fots lange tømmer
Portable lastebil skala
Flatbed lastebiler Til salgs Crane
traktor

Vis flere instruksjoner
en

Finn et område for å plassere skalaen. Det er viktig å finne best mulig plassering for skala siden den trenger å være på et jevnt underlag som er tilgjengelig for lastebilene som skal bruke det. Lastebiler må ha minimum 10 meter rett kjøring klaring på hver side av skalaen.
2

fjerne eventuelle steiner eller rusk fra anleggets område. Steiner og trerøtter som stikker over bakkenivå kan forstyrre veieprosessen hvis de hindrer dekket fra trå hele veien.
3

Dig en liten drenering grøft på hver side av installasjonen området for å hindre en oppbygging av vann under regn. Grøfta bør løpe vekk fra skalaen sted.
4

Sett opp støtte tømmeret som vil holde vekten over bakkenivå. Den vanligste størrelsen på tømmer brukt måler 4 av 12 inches med 12 meter lang, men dette må kanskje endres avhengig av den nøyaktige modellen du bruker. Place to tømmer side ved side under hvert par av veieceller (elektronisk skala) eller under hver hovedgruppe spaken (mekanisk skala). Dette trinnet vil ikke være nødvendig for nyere modell bærbare skalaer som har sine egne støtte bunnplater.
5

Transport skalaen til området på et lasteplan. Løft det for å kunne med en kran, og pass på at den er riktig plassert før du senker den ned på tømmeret
6

Backfill jord i begge ender av skalaen for å lage en rampe slik at lastebiler kan kjøre på vekten . Rampen må være minst like bred som omfanget og på nivå med toppen av dekket. Kjør traktorgraver over rampen flere ganger for å komprimere jorda. Dette trinnet kan utelates dersom lastebil skala du bruker, har sine egne innebygde ramper.
7

Koble skalaens ledninger og kalibrere det som per din modellens produsentens instruksjoner.
8

Rens rusk som bygger seg opp i endene av skalaen der den møter ramper jevne mellomrom. Hvis rusk er lov til å bygge opp, vil det skape bindinger i skalaen mekanismer og gi feil avlesninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143650.html

Previous:
Next:

Trucks