Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan sikre Masse på Flat

De mest vanlige enheter som brukes til å sikre lasten laster på trailere er 4-tommers polyester webbing flat krok lastestroppene. Stroppene brukes må oppfylle alle kravene til US Department of Transportation. Hver stropp har en arbeidsbelastning grense på 5000 pounds og 30-fots stropper er den mest allsidige for å sikre høy og lav belastning. Stroppene er festet ved å feste kroken side til den ene siden av tilhengeren og beltet til en vinsj på den andre siden av tilhengeren. En vinsj, som settes inn i vinsjen trekker til stroppen, sikre lasten på tilhengeren. Du trenger
12 4-tommers flat krok lastestroppene, 30-fots
Trailer med montert vinsjer
Winch bar
Vis flere instruksjoner
1

Be operatøren lasting planskanneren til å holde all last så nær hverandre som mulig. Dette sikrer lasten flytter ikke under overføring. Laste gods i tråd med vinsjene på tilhengeren. Dette gjør det enklere for deg å få stroppene over midten av lasten.
2

Hook to stropper til den ene siden av tilhengeren der det første stykket av last sitter på tilhengeren. Dette er vanligvis ved den fremre enden av tilhengeren. Kaste stroppene opp over lasten slik at de henger ned på den andre siden av tilhengeren der vinsjene er plassert.
3

Gå rundt til den andre siden av tilhengeren der stroppene henger ned og træ enden av hver stropp gjennom spaltene i vinsjene. Trekk overskytende stroppen hele veien gjennom slit og deretter rulle den opp og skyv den inn mellom trailer sjøreling og stroppen kommer tilbake opp over traileren. Du må kanskje trekke stroppen kommer tilbake opp over traileren ut litt for å imøtekomme den rullet opp stroppen.
4

Sett tuppen av vinsjen bar gjennom vinsjen hullet og skru den ned mot bakken ved å trekke i den med hendene og kroppsvekt. Hold det overskytende rull med stropping inne i stroppen i løpet av denne stramme prosessen til rullen suges inn i vinsjen.
5

Kast to stropper over endestykkene av last på tilhengeren og vinsje dem ned. Kast en stropp over all last i mellom fremre og bakre deler av lasten. Vinsj dem alle stramt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143646.html

Previous:
Next:

Trucks