Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hjemmelaget Lift Kit for lastebiler

Mange off-roader og lastebil entusiaster utføre løft modifikasjoner på sine lastebiler for å bedre off-road ytelse, ved å løfte kroppen av lastebilen noen få inches høyere enn normalt. Løfte lastebilen kan forbedre ytelsen, men også bidrar til å unngå å få gjørme stakk rundt dekkene. Selv om det er dyrt lift kits for denne type oppgradering, mange lastebil entusiaster foretrekker en mindre kostbar metode for å løfte sin lastebil. Du kan bygge din egen lastebil lift kit, som er mer kostnadseffektive og vil gi deg en tre-eller fem-tommers heis. Bestemme mengden av lift ønsket for lastebil. Utføre noen undersøkelser for å finne ut hva kravene er for sikkerhet, deretter kjøpe den nye U-bolter i passende størrelse. Du trenger:
Steel lager
Vernebriller
U-Bolter
WD-40
Håndholdt jeksel
Sveising verktøy
Stikknøkkel
Jack
Målebånd
Vis mer Instruksjoner
Design
en

Sjekk gjeldende bladfjærer konfigurasjonen på lastebilen. Normalt er fjærene boltet til den øverste delen av akselen med U-bolter.
2

Mål lengden av dagens u-boltene som fester bladfjærer på plass med målebåndet.

3

Legg den nåværende U-bolt måling av mengden av heisen ønsket. Dette beløpet bør være mellom tre og fem inches. Legg til en annen tomme til at tall for å bestemme lengden på erstatning U-bolter er nødvendig.
Installasjon
4

Skjær en 4-by-4-tommers delen av stål lager med håndholdt jeksel. Dersom stålet lager ikke er tykk nok for den ønskede løft, stable flere stykker av stål lager sammen. Tack sveise stål brikker for å sikre dem. Gjenta denne prosedyren for den andre siden av lastebilen.
5

Påfør litt WD-40 på dagens U-bolter på bladfjærene. Løsne boltene med fastnøkkel etter å ha ventet et par minutter. Ta dem og kast boltene.
6

Løft lastebil med kontaktene inntil bladfjærer kommer gratis fra akselen.
7

Sett stålet lager mellom aksel og blad våren. Plasser de nye U-boltene i mounts, og stram til bolter og muttere med pipenøkkel å sikre bladfjærer på plass.
8

Gjenta trinn 2 til 4 for motsatt side av lastebilen . Stram boltene sikkert med pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143635.html

Previous:
Next:

Trucks