Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan sjekke din 2008 F-350 Fuel Pump

The drivstoffpumpe for 2008 F-350 presser drivstoff gjennom de ulike linjene i motoren slik at forbrenningen systemet kan fungere. Den er koblet direkte til et drivstoff nivå sensor i drivstofftanken seg selv, noe som betyr tilgang til pumpen er vanskelig. Drivstofftanken for F-350-modellene er i nærheten av bakakselen, og tilgang til det krever et komplett sett med garasje verktøy samt kjennskap til bil mekaniker praksis. Kontroll av fysisk drivstoffpumpen er en oppgave best reservert for de som har god kjennskap til lastebiler. Du trenger
Elektrotestare
Vis flere instruksjoner
en

Åpne gasskappe for 2008 F-350 og har noen sitte i førersetet som kan slå tenningen til "On" posisjon. Plasser øret tett i dieselen og lytt etter en myk bruste, som angir hvorvidt bensinpumpen presser drivstoff gjennom linjene. Hvis noe i pumpen ikke fungerer riktig, vil du ikke høre pumpen gjør noe støy.
2

Kontroller om sikringen for drivstoffpumpen er blåst. Finn sikringen panelet under førersiden av dashbordet panel og åpne den. Se etter sikringen merket "Fuel Pump." Fjerne den og se om sikringen er svertet eller hvis glødetråden innenfor den er brutt. Hvis ikke, bytt den og sjekk pumpen igjen. Hvis det er det, sette en ny sikring i og prøve pumpen.
3

Inspiser drivstoff linjer under bilen så vel som i selve motoren. Sjekk alle de tilhørende slanger og koblinger for å sikre at det ikke er noen lekkasjer, hull eller løse forbindelser. Erstatte et korrodert, lekker eller ødelagte slanger. Pass på at ingen deler er bøyd, noe som kan hindre at drivstoff fra strømme rundt hjørner som er krympet.
4

Sjekk bensinpumpen relé i sikringsboksen for å se om strømmen går til pumpen i første omgang. Slå på tenningen igjen, men ikke start bilen. Bruk en elektrisk tester på stafetten kontakt. Hvis det er spenning som kommer inn i stafetten, ligger problemet i det fysiske pumpe, noe som betyr at gasstanken på bilen må fjernes for å få tilgang til pumpen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143627.html

Previous:
Next:

Trucks