Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1986 Ford F-150 Spesifikasjoner

En av de eldste linje av lastebiler, Ford F-serie er kjent for sine rough-and-ready produksjoner. Og introdusert i 1984, er F-150 i en klasse for seg selv. I USA har denne varianten vært den mest solgte bilen i 24 år og den mest solgte lastebil i 34 år. Bildet av en firkant-kropp, flatskjerm-pickup lastebil har sine røtter i denne serien, den syvende generasjon av Ford i full størrelse. Drive og Motor

1986 F-150 inneholdt en Windsor V-8, med enten en 5L eller 6L elektronisk bensininnsprøytning. Noen modeller hadde en seks-sylindret motor, omtalt andre en åtte-sylinder. Motorene produsert 115-150 hestekrefter. Det var en all-wheel-drive bilen.
Transmission

Overføringsvalg varierte mellom tre og fire hastigheter. Manuell og automatisk girkasse var begge tilgjengelige.
Cargo

F-150-modellene hadde muligheten til korte og lengre lasteplan, eller "Flareside" og " Styleside. " De hadde en slepekapasitet mellom 5000 og £ 7000., Avhengig av motor.
Variasjoner

1986 F-150 tilbudt valget mellom XL, XLT og XLT lariat dekorlister. Disse trimmer omtalt teppebelagte paneler (i stedet for tre paneler som brukes i tidligere modeller), og rektangulære hovedlys med valgfrie krom frontlys dører. The Lariat hadde også en opsjon for strøm vinduer og låser. Kjøpere kan også velge mellom fire-dørs og todørs drosjer.
Fuel Economy

Ford F150 får mellom 11 og 18 mpg i byen og mellom 14 og 23 mpg på motorveien, avhengig av motor og girkasse-modeller. Høyere innsprøytning og flere sylindere generelt tilsvarte en høyere gass kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143624.html

Previous:
Next:

Trucks