Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Sett Bunnpannepakninger på en 1991 Ford Ranger

Pakningen på en Ford Ranger olje-pan holder olje og trykket inne i bunnpannen. Uten pakningen på plass, kan motoren ikke løpe riktig. Skifte bunnpanne pakning er en tidkrevende jobb som vil ta litt erfaring og de riktige verktøyene. Ingen motorkomponenter blokkere oljepanne eller boltene som fester pannen til bunnen av motoren. Du kan kjøpe den nye pakningen og verktøy som trengs til enhver auto deler butikken. Du trenger
Jack
to bukker
Oppsamlingspanne
Ratchet sett
Barberblad
pakning lim
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner

en

Løft fronten av Ford Ranger opp fra bakken ved hjelp av en jekk. Senk foran Ranger på bukker for å støtte den mens du arbeider.
2

Place fangsten fat under avløpet mutteren på undersiden av Rangers bunnpannen. Fjern avløpet mutter og tapp oljen i fangbrettet.
3

Sett avløp mutter og fjerne boltene fra rundt kanten av bunnpannen med skralle sett. Trekk bunnpannen av motoren.
4

Fjern pakningen og skrap kanten rengjøre med barberblad. Sted pakning limet rundt kanten av pakningen og kanten av bunnpannen. Plasser pakningen på bunnpannen, og pass på at pakningen er i flukt med kanten av pannen. Plasser bunnpannen på bunnen av motoren og stram boltene til 87.2 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel i en X mønster.
5

Hev rammen av de bukker og fjerne dem fra under rammen. Senk Ford Ranger til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143623.html

Previous:
Next:

Trucks