Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow en Toyota Tacoma

Bilberging er noen ganger nødvendig i vanskelige situasjoner der bilen ikke kan operere under sin egen makt. Enten du sleper din Toyota Tacoma fordi det er ubrukelige, eller du er i bevegelse og ikke har nok drivere for ditt kjøretøy, må riktig slep prosedyre følges for å forhindre ulykker på veier eller skade på lastebilen. Aldri taue Toyota Tacoma bruker en usikker metode. Bare koble en kjede mellom Tacoma og slepet bilen er en gamble du kan angre. Du trenger
Tow dolly
trekkvognen
Vis flere instruksjoner
en

Leie eller kjøpe et slep dolly fra et bevegelig eller varehus. Hvis du ikke har tenkt å taue mye i fremtiden, kan det være mer kostnadseffektivt å leie. Vanligvis må du betale et depositum eller gi et kredittkortnummer for dolly og betale en liten leiebeløpet. Du kan leie tauing lys for en ekstra kostnad eller for ingen gebyr avhengig av forhandler.
2

Koble dolly til baksiden av trekkvognen via hengerfestet. Tow tamponger er relativt lett og kan manøvreres ved å holde kontakten slutten og rullende enheten via hjulene. Sikre slepet dolly til stikk ball, og låse mekanisme på plass.
3

Kjør trekkvognen til Tacoma, og posisjonere dolly rett foran lastebilen. Den dolly bør ikke være mer enn fem eller ti meter fra Tacoma.
4

Kjør Tacoma på slep dolly så forhjulene sitte i divots på enheten. Hvis Tacoma ikke kjører, skal du flytte lastebil i fri, og skyv lastebilen på plass med hjelp av flere andre personer. Sett på parkeringsbremsen.
5

Plasser dolly stropper rundt forhjulene i Tacoma, og stramme stroppene før de hviler godt på dekkets gummi. Lås både dolly stropper.
6

Åpne døren din Tacoma, finn midtkonsollen, og sett inn Tacoma sentrale i "Transmission Lock"-spor. Du kan nå skifte girkasse i nøytral. Hvis bilen har en manuell girkasse, sette girspaken i nøytral. Frigjør parkeringsbremsen. Hvis sendingen ikke er i nøytral, risikerer du å ødelegge både Tacoma motor og girkasse.
7

Plug tilhengeren lys inn i baksiden av trekkvognen er slep plugg. Sett lysene på toppen av Tacoma.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143621.html

Previous:
Next:

Trucks