Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tilpass Tool Truck

Hvis du setter din lastebil til god bruk av haling utstyr, forsyninger og andre verktøy, tilpasse lagringsplass til å passe dine behov for lagring er neste trinn. Tilpasningen er enklere enn noensinne med online bestilling gjør et bredere spekter av utstyr tilgjengelig i omtrent alle størrelser og former du kan kreve. Å tilpasse lastebil slik at det frakter dine verktøy til dine spesifikasjoner, kan du kjøpe lagercontainere eller arrangører av noe slag du ønsker. Du trenger
Målebånd
Ruler
Vis flere instruksjoner
en

Lag en skisse for utformingen av lastebilen din slik at du kan legge ut dine muligheter. Måle plass du har i bilen din og registrere dimensjoner. Lag en mini-plan for å planlegge og optimalisere det plass til å lagre og organisere verktøy.
2

Legg et dekke for å beskytte dine verktøy i tilfelle regn eller andre dårlige værforhold slik at verktøyene vil være trygg til enhver tid, spesielt hvis en storm treffer mens du er på veien. Vurdere hvilken type lastebil du har. Hvis du har en pickup lastebil, vil du være lagring verktøy primært i lasteplanet.
3

Installer en seng liner før du begynner på den tilpassede lagring plan, hvis du har en pickup lastebil . En seng liner vil beskytte lastebil seng fra bulker og riper som påløper ved å installere en tilpasset pre-laget eller hjemme-bygget lastebil boksen for å lagre verktøy.
4

Installer ekstra speil kits for å øke rekkevidden til se under kjøring, hvis det er nødvendig. Sikre utsikten ut av bakre og sideview speil er klart og uhindret etter tilpasning. Eventuelle store deler eller bokser stikker ut kan redusere din evne til å se andre biler og fotgjengere.
5

Installer sikre, rustfrie hyller, skap og skuffer for å sette opp inne i lastebilen. Du kan tilpasse disse med arrangørene å holde dine verktøy. En enkel sølvtøy arrangør fra et hjem varene butikken kan være alt du trenger å lagre og organisere disse brikkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143605.html

Previous:
Next:

Trucks