Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan du driver en Garbage Truck

Det er noen typer av søppelbiler, hver designet for en bestemt type søppelrydding. De viktigste standard typer er frontlasteren, baklaster og side loader. Drift av søppel lastebil vil avhenge av hvilken type lastebil du kjører, med den største forskjellen er hvordan du skal plassere lastebilen. Alle tre typer lastebiler gjøre bruk av en loader for å plukke opp søppel søppelbøtter og en komprimator med en packer blad inne å komprimere søppel ved lasting i beholderen. Instruksjoner
en

Drive eller tilbake søppel lastebil holdent foran trash samling bin. Hvis du bruker en side loader, bringe lastebil parallelt med søppel bin på siden med lasteren. La ca 12 inches mellom trucken og bin.
2

Aktiver loader slik at den kan ta tak i papirkurven. Se på dashbordet foran deg å oppnå dette. Dette vil variere avhengig av merke og modell, men generelt søk etter en spak som lar deg senke og forlenge armene på lasteren. Utvid armene på lasteren og fast grep i papirkurven. Hvis du er usikker på den aktuelle spaken på din modell, kan du se i brukerhåndboken.
3

Hev avfallsbeholderen opp og over bilen i en langsom, jevn bevegelse og dumpe bin inn komprimator. Ikke rykk i håndtaket opp og ned eller frem og tilbake. Det kan føre til at hjullasteren slippe bin.
4

Manøver spaken for å senke bin tilbake til bakken. Pass på at du bruker spaken jevnt slik at du ikke faller eller smelle bin på bakken.
5

Aktiver komprimator å komprimere søppel slik at du kan plukke opp neste last. Oppnå dette ved å trykke på tilsvarende knapp på dashbordet. Dette vil variere avhengig av merke og modell, og hvis du er usikker, bør du se i bruksanvisningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143594.html

Previous:
Next:

Trucks