Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Isuzu 6HH1 Truck Engine Spesifikasjoner

Isuzu 6HH1 motorer er funnet i Isuzu F-serien middels krevende kommersielle lastebiler. F-serien lastebiler kan bli gjenkjent av sine store vinduer og en drosje-over design som setter sjåføren over motoren. Disse lastebilene kan brukes som seng åpen eller lukket-panel transportører eller som tippers. Mens større F-serien modeller produsert i 2010 har tre aksler, de med de 6HH1 motorene har alle to. 6HH1 Motorspesifikasjon

6HH1 Isuzu dieselmotor er en seks-sylindret motor med en overliggende kamaksler. Den bruker direkte tenning for sine in-line sylindere og er vannavkjølt. Den boring og slaglengde er 4,5 x 5,2 inches. Den har en 18,5-1 komprimering.
6HH1 Variasjoner

Isuzu produserer to modeller av 6HH1 motor, den 6HH1-N og 6HH1-S. Begge motorene har samme størrelse, med samme spesifikasjoner som er nevnt ovenfor, men S-modellen har en litt mer strøm enn N. 6HH1-S har en maksimal effekt på 195 hestekrefter ved 2850 rpm, og et maksimalt dreiemoment på 369 fot- pounds ved 1700 rpm. Den 6HH1-N har en maksimal effekt på 173 hestekrefter ved 2800 rpm, og maksimalt dreiemoment på 340 fot-pounds på 1700 rpm.
F-serien Trucks

Isuzu F Serie lastebiler med 6HH1 motoren har mange spesifikasjoner til felles, inkludert en to-wheel-drive, seks-trinns manuell girkasse med en hydraulisk clutch. De bruker luft-over hydrauliske tokretsbremsen, med ekstra eksos bremser. F-serien lastebiler sete tre, med en drosje som kan vippes frem for å få tilgang til motoren. Sikkerhetsfunksjoner som leveres som standard inkluderer side-effekt bjelker på førersiden og passasjer dører, tre-punkts sidespeil, og tåkelys ved siden av frontlyktene. Drosjer er også utstyrt med en teleskopisk tilt rattstamme og servostyring. FSR-modellen veier 11 tonn og kan hale en nyttelast på 8 tonn, mens FTR veier 14,2 tonn og kan bære en last på opptil 11 tonn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143590.html

Previous:
Next:

Trucks