Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

John Deere 435 Baler Specs

Grunnlagt av John Deere i 1837 som en one-man smed butikk i Grand Detour , Illinois , noe som gjør stål ploger , har Deere & Company vokst til mer enn 50.000 ansatte på verdensbasis produksjon landbruk, torv , skogbruk og anleggsvirksomhet utstyr . John Deeres traktorer og runde 8 -serien rundballepresser , herunder nå avviklet 435 , gir midler for bønder å høste og bale høyet. Bale- Trak

Et varemerke navnet Deere for sin overvåking, 1996 John Deere 435 bale kom utstyrt med Bale- Trak enhet. Det tillater operatøren å overvåke utstyret gjennom en tre lyssystem som indikerer hvorvidt låsen er åpen eller lukket , når pressen er nesten full , og når innpakningen av ballen begynner. Den har også en høyre og venstre balleform indikator for ytterligere kontroll.
Power Take Off

Power Take Off ( PTO ) definerer vending av pressens drivakselen ved trekke traktoren. Spesifikasjonene for John Deere 435 ring for en PTO 540 rpm , eller omdreininger per minutt , som opererer de bevegelige delene . I tillegg bærer driveshalft betegnelsen av skjærebolt som refererer til den type av drivakselen som inneholder en blott som kan brekkes , eller skjær, hvis den treffer en skarp gjenstand , for å beskytte utstyret.
< br >
Bale Størrelse

435 baler produserer en balle 4 meter med 6 meter utnytte sitt brede manuell henting. Ballene er inneholdt av en netto wrap og hyssing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143577.html

Previous:
Next:

Trucks