Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan identifisere en 6 Volt Truck

Mange lastebiler som opprinnelig ble produsert som 6-volts kjøretøy opp til 1950-tallet senere konvertert til 12-volts elektrisk system. En lastebil med en 6-volts generator og 6-volt startmotoren kan identifiseres ved deler koder knyttet til hver del. Å drive videre forskning, vil du trenger serienumre, produksjon poster, fabrikken deler manualer, service manualer eller service bulletiner. En fabrikk deler ekspert eller bil entusiast kan hjelpe med en fysisk inspeksjon av lastebilen motorrommet, elektrisk system og innvendig konsoll målere og knotter. Du trenger
Factory deler manuelle
service manual
service bulletiner
Produksjon poster
Serienummeret
Vis flere instruksjoner
en

identifisere en 6-volts generator i bilen ved å finne deler tag. Fargen på etiketten kan tyde på spenningen, selv om detaljene er ikke lenger leselig. For eksempel brukte noen produsenter en rød deler tag for 6-volts lastebiler produsert gjennom midten av 1950-tallet og deretter endret til en grønn deler tag for 12-volts lastebiler
2

Se etter en seks. - volt startmotoren i bilen ved å undersøke deler tag. Finn den opprinnelige koden for å se om startmotoren er oppført som 6-volt eller 12 volt. Igjen, kan fargen av taggen indikere spenningen. Metallet merkelappen er festet til den opprinnelige delen. En del tall og detaljer kan også være trykt på den delen.
3

Bruk serienummer og årsmodell av lastebilen din til å søke produksjon poster. Ta kontakt med bilprodusenten og be om den opprinnelige fabrikken informasjon om lastebilens spenning. Oppgi et serienummer av lastebilen, generator eller startmotoren for ytterligere verifisering.
4

Forskning interiør spesifikasjoner for 6-volts lastebiler og matche dem til lastebil. Dashboard knotter og måleinstrumenter kan tilsvare bestemte fabrikater, modeller og år med lastebiler med 6-volt eller 12 volt generatorer og startmotorer.
5

gjennomgang fabrikken deler manual for det enkelte år, merke og modell. Kontakt produsentens deler avdelingen og be om bare en 6-volts generator og 6-volt startmotoren ble tilbudt for denne modellen. Spør hvor deler tag er vanligvis plassert.
6

Se i service manual for bilen for å se om lastebilen år og modell er oppført som en 6-volt truck eller bare hvis det ble også produsert som en 12-volts kjøretøy. Slå til avsnittene om det elektriske systemet, generator, dynamo og startmotor for detaljer og bilder. Sammenligne bildene til lastebil i spørsmålet.
7

Finn tjeneste bulletiner trykt i årene lastebilen ble produsert. Inkludere et år før og etter at bilen ble produsert. Prøv å finne den tidligste år lastebilen ble produsert med en 12-volts elektrisk system.
8

Visit bil klubber på nettet eller i person og snakke med bilentusiaster som eier den samme bilen. Hvis bilen entusiast ikke har svaret, be om en ressurs eller henvisning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143565.html

Previous:
Next:

Trucks