Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik konverterer en U-Haul til en Camper

Konvertering av et U-Haul til en campingvogn kan være et rimeligere alternativ enn å kjøpe en ny bil. Foreta en grundig undersøkelse av U-Haul å bestemme de områder og deler hvor endringene er nødvendige. Vurdere aspekter som lagring av verktøy og hente vann. Instruksjoner
en

Gi en tønne på baksiden for praktisk oppbevaring og påfylling av vann. De rørdeler skal være perfekt for å sikre lekkasjefri vannføring og øyeblikkelig vannforsyning ved behov.
2

Sjekk det elektriske systemet i bilen. Pass på at alle leddene er riktig koblet til kontinuerlig tilførsel av strøm. Hold et elektrisk verktøy kit hendig i tilfelle noen kortslutninger. Plasser sikring ledninger sammen med en tester og avbiter inne i settet.
3

Inkluder en annen fat for å samle avløpsvann på den andre siden. Gi separate tilkoblinger til pumpen fra hoved mens påfylling og henting vann i de respektive fat.
4

forsiktig utforme og innrede plass inne i U-Haul. Sats på ting som ikke tar opp mye plass, for eksempel soveposer og sammenleggbare bord og stoler. Gi reoler og hyller for de artiklene du bærer. Du kan også benytte deg av stables beholdere. Installer en stang i et hjørne å henge klærne.
5

Bring glidelås poser for å beskytte dine verdisaker mot støv. Pakk dagligvarer i forseglede poser for å holde dem friske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143561.html

Previous:
Next:

Trucks