Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik starter en kald 1996 Ford Diesel Truck

The 1996 Ford Diesel Truck kommer utstyrt med Power Stroke dieselmotor. Denne motor krever en start-rutine som er lik den for en vanlig gass-drevet motor, bortsett fra behovet for å vente på at gløde plugger for å varme opp. Starte en dieselmotor i kaldt vær kan være litt vanskelig, gitt tilbøyelighet til diesel å stivne i gel form i kalde temperaturer. Instruksjoner
en

Bruk motorvarmer å varme opp motoren hvis bilen er utstyrt med det. Motorvarmer vil hjelpe varme olje og kjølevæske i motoren til et punkt der det kan lykkes med å starte. Blokktermostater er vanligvis ekstrautstyr eller standard utstyr i kaldt vær regioner.
2

Pass på at lastebilen er i nøytral hvis utstyrt med en manuell girkasse. Du vil også måtte holde clutchpedalen ned mens spy lastebilen. Med automatgir, skal girvelgeren være i parken.
3

Sett nøkkelen i tenningen og vri nøkkelen mot høyre til "ON" posisjon. Ikke forsøk å starte motoren til den røde eller gule glødeplugg indikator på instrumentpanelet slås av. Når indikatoren slukker, vri nøkkelen mot høyre til "START" og sveiv motoren til den blir over.
4

Gjenta det forrige trinnet hvis motoren ikke snu. Gi glødepluggene en mulighet til å forvarme motoren igjen før du gjør en annen spy forsøk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143551.html

Previous:
Next:

Trucks