Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Dodge Ram 3500 V10 Spesifikasjoner

The 2010 Ram 3500 er en heavy-duty pickup lastebil produsert av Dodge. Først utgitt høsten 2009, ble 2010 Dodge Ram 3500 forventes å være den første utgaven av Ram til å være utstyrt med en gass-elektrisk hybrid drivstoffsystemet. Ifølge iguida.com, forsinket Dodge utgivelsen av sin gass-elektrisk hybrid system for sine ram pickups og ikke tilby den 2010 Ram med den nye hybrid utstyr. I stedet forbedret Dodge kraften og tauing evne av RAM. Body & Pris

Den totale lengden på bilen, inkludert seng, er 230,4 inches, og den overordnede organ bredde er 96,2 inches. Lasten seng måler 98,3 inches i lengde, 20,2 inches i høyden og 66,4 tommer i bredden, med en nedgang til 51 inches i bredden mellom bakhjulene. Ifølge Dodge hjemmeside, har produsenten veiledende pris (MSRP) for Dodge Ram 3500 er $ 34680. De tilgjengelige fabrikk-malte utvendige farger inkluderer strålende svart krystall, robust brun perle, inferno røde krystall perle, helt hvitt mineral grå metallic og dypt vann blå.
Interiør
< p> Instrumentpanelet i Ram 3500 har en Soft-Touch-system, som du bruker til å kontrollere temperaturen, tilgang GPS kartlegging, endre radio volum og justere andre kjøretøy innstillinger ved å trykke på en finger. Interiøret er to-tone i fargen og er laget av ditt valg av Racine klut, Dallas klut, Caprice Bristol vinyl eller mykt skinn. Fargevalg inkluderer lys småstein beige med mørk brun trim, mørk skifer grå med matchende trim og mørk skifer grå med middels stein grå trim. Tilgjengelige alternativene inkluderer oppvarmede seter, full effekt sitteplasser med korsryggen justeringer, dual temperatur kontroller (front end only), i gulvet lagring (crew cab modeller) og datastyrt minne for sete, radio, speil og pedal innstillinger.


Motor & Gir

2010 Dodge Ram 3500 er standard utstyrt med en Cummins 6,7-liters, sekssylindret turbodiesel motor, men en valgfri 8-liter, toppventil (OHV) V10-motoren er tilgjengelig på forespørsel. Boringen i V10, som er diameteren av stemplene, tiltak 4 tommer, og slaget, som er den totale distanse under ett stempel syklus, måler 3,88 inches. Motoren har 310 hestekrefter ved 4100 omdreininger per minutt og 450 fot-pounds av dreiemoment ved 2400 omdreininger per minutt. Den V10 er avkjølt av et flytende kjøle-system som har tvungen sirkulasjon og en 20,5 liters kapasitet kjølevæske. Blokka er laget av støpejern, som er topplokk. Stemplene er laget av støpt aluminium legering, og koble stenger, som er de stengene som overfører bevegelse gjennom hele motorens deler, er laget av smidd stål. En seks-trinns automatgir eller sekstrinns manuell girkasse er sammenkoblet med Cummins motor, mens en fem-trinns automatisk girkasse er koblet sammen med den valgfrie Hemi-motor. Lastebilen har en 35-liters bensintank.
Dekk og håndtering

Akselavstanden av lastebilen, som er avstanden mellom for-og bakhjul, og tiltak 140,5 inches. Både fremre og bakre hjul er 17-tommers-by-6-tommers stål argent, helårsdekk. Doble bakhjul er utstyrt på kjøretøyet. Væskefylte hydromounts er utstyrt under førerhuset for å redusere vibrasjoner under kjøring. Den snu diameter fra fortauskanter, som er den totale distansen som trengs for at bilen skal klare en komplett sving, er 45,1 inches. Både foran og bak på lastebilen er utstyrt med single-skivebremser.
Vekt og slepekapasitet

egenvekt på 3500 Ram, som er den totale vekten av kjøretøyet uten passasjerer, er 6,745 pounds for automatiske girkasse modeller og £ 6847 for manuell girkasse modeller. Standarden lastekapasitet, som er den anbefalte totale vekt av last som kjøretøyet kan bære, er 5,050 pounds. Standarden slepekapasitet, som er den anbefalte maksimale totalvekt kjøretøyet når lastet med last, er 12,000 pounds. Den maksimale slepekapasitet er 17,300 pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143549.html

Previous:
Next:

Trucks