Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1994 Chevrolet Silverado Spesifikasjoner

The 1994 Chevrolet Silverado er en full-size vanlig drosje pickup lastebil. Mens Silverado kan være tilgjengelig i ulike versjoner, inkludert fire-dørs og utvidet førerhus, bruker basen Silverado en grunnleggende to-dørs pickup lastebil design. Silverado mottatt en redesign i før 1993-modellen år - samme år som mange andre General Motors lastebiler ble redesignet. Utvendig Specs

Silverado er en full-size pickup som tilbyr en 49,1-tommers bred last seng som har hakk sider som letter to-lags lasting av tømmer. Det har to dører og er tilgjengelig i lengre førerhus som kan huse en ekstra rad med tre passasjerer. De utvidede cab modellene har pop-åpne bakvinduer, mens en glidende bakvinduet fortsatt som et alternativ på Silverado. I tillegg har lastebilen stål side-dør bjelker og senter høyt montert baklykter å overholde sikkerhetsbestemmelsene som trådte i kraft for 1994 årsmodell.
Interiør Specs

Sikter for å matche interiøret i sine mellomstore sedan, den Silverado interiør har front bøtte seter, dual-sized koppholdere, og nedfellbare armlener. En elektrisk justerbart førersete var tilgjengelig som et alternativ. Benken sete på baksiden av interiøret er liten, men kan passe tre passasjerer. Slå ned svingen setet kan gi ytterligere 40,5 kubikkfot av last plass.
Motor og drivverk Specs

slår på Silverado pickup er en 5,7-liters V-8 motor som genererer 210 hestekrefter. Det er sammenlignet med en fire-trinns automatisk girkasse. Sammen gir drivverk slepekapasitet på 7500 kg. og en 1736-lb. lastekapasitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143543.html

Previous:
Next:

Trucks