Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan: Idle Reparasjon i Chevy Truck

Hvis Chevrolet lastebil kjører grov, får god gass kjørelengde, og ikke har en nedgang i styrke eller ytelse, men har dårlig tomgang kvalitet, så sjansene er gode for at du rengjør spjeldhus vil gjenopprette den inaktive til normal glatthet. Det lakk rester bygger seg opp inne i throttle boringen og begrenser luftstrømmen forårsaker at motoren ikke bli tent. Hvis motoren er forgasser eller drivstoff injisert, fungerer denne prosessen like godt for begge. Du trenger
Aerosol forgasser
Papirhåndklær
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på Chevy lastebil og fjerne luft renere. Åpne gassen fødte ved å betjene gass lenke eller har en assistent trykk og hold nede på gasspedalen.
2

Stuff papirhåndklær siste strupeplaten å fange aerosol spray som brukes til å rense gassen fødte. I noen tilfeller, for eksempel carbureted lastebil, er dette trinnet upraktisk. Hvis det er tilfelle, kile en skrutrekker håndtak inn i åpningen og la strupeplaten å lukke på håndtaket.
3

Spray inne gassen bar med aerosol renere. Være liberale med renere og sørge for at alle rester og avleiringer fjernes fra hullet. Fjern papiret håndkle, eller la gassen fødte sitte i opptil en time med skrutrekkeren kilt på plass. Dette gir tid for væsken til å fordampe og ikke føre til flom når motoren startes.
4

Sett luften renere og starte bilen. Inaktiv vil bli kraftig forbedret hvis motoren er mekanisk lyd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143535.html

Previous:
Next:

Trucks