Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan forbedre en lastebil

Hvis du kjører lastebil og en dag du innser at det ikke fungerer helt som det gjorde da du først kjøpte, kan det være på tide å tenke på endringer du kan gjøre, selv om ytelsen nivåer har ikke falt til "dårlig". For eksempel kan du velge å kjøre lastebil litt saktere, du kan bruke en annen type olje, du kan dekke visse deler av bilen mens du kjører. Instruksjoner
en

Evaluer din lastebil. Ta den inn til en mekaniker for en sjekk. Etter undersøkelsen er over, tar notater på det han sier er galt med det, slik at du kan gjøre en god avgjørelse på hva du vil gjøre.
2

Bytt ut eksosanlegget. Gå til flere butikker. Stille spørsmål til forhandlerne om priser og ytelse. Velg en avhengig av hvor mye du ønsker å øke lastebilens ytelse.
3

Sjekk din overføring. Undersøk dine tannhjul for å se om skiftende dem er like enkelt som når du først kjøpte lastebilen. Lytt nøye til hvordan sendingen din utfører mens du kjører eller går på tomgang. Bytt ved behov. Ifølge SportTruck nettstedet, er overføring grunn for en endring hver 100.000 miles.
4

Fokus på deres olje. Bytte olje til en av lavere tykkelse. Vente til neste oljeskift å gjøre det. Ifølge SportTruck nettsted, vil dette øke effektiviteten av lastebilen, og redusere olje pumpeproblemer i motorene.
5

Øk kjørelengde per gallon ved å kjøre saktere. Som SportTruck nettstedet sier, kan kjøring med en "føre fot" få deg til å gå til bensinstasjonen mer regelmessig.
6

Reduser dra i aerodynamikk av kjøretøyet. Sett påkjørsler gate ned. Bruk tonneau dekker å dekke toppen av din lastebil seng.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143527.html

Previous:
Next:

Trucks