Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan få best mulig kjørelengde fra en Duramax LB7

The Duramax LB7 dieselmotor ble laget fra 2001 til 2004 for bruk i heavy duty Chevrolet og GMC lastebiler. Denne spesielle motoren regnes som den beste av Duramax familien for sin drivstofføkonomi og enkel design. Høye drivstoffkostnader har mange på jakt etter de beste måtene å øke sin Duramax sin kjørelengde. Det er mange nyttige tips for de som ønsker det beste kjørelengde mulig fra denne motoren. Instruksjoner
en

Endre din kjørestil. Øv jevn akselerasjon fra stopp, myk nedbremsing og konsekvent gass søknad om økt kjørelengde. Konsolidere turer og bruke kortere ruter for pendling.
2

Installer en tuning modul til Duramax motor kontroll modul. Tuning modulen plugges direkte inn i Duramax sin ECM, som ligger på førersiden av motoren i nærheten av sikringsboksen, ved hjelp av ECM egne kontakter. Disse tuning moduler har en betydelig hestekrefter og dreiemoment boost samtidig redusere drivstofforbruket med et beskjedent beløp. Disse modulene starter på rundt $ 200 og oppover som i 2010, noe som gjør dem en dyr måte å forbedre kjørelengde på kort sikt, men vel verdt prisen over en lang tidsperiode.
3

Fjern overflødig vekt fra bilen når den ikke trengs. Den Duramax er laget for transport av tunge varer, men gjør det unødvendig kan droppe drivstofføkonomi i enkelttall. Avstå fra å hale rundt denne vekten når du ikke trenger det.
4

Følg fartsgrensen. Kjøretøy med Duramax LB7 få sin beste kjørelengde rundt 55-65 mph. Over slike hastigheter, har en tendens kjørelengde å erodere som følge av økt luftmotstand og motor arbeidsmengder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143522.html

Previous:
Next:

Trucks