Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Mine Silverado sin Speil er ustand

Enten du feilsøker ledningene til speilet eller erstatte glasset eller hele rammen på døren, sidespeilene på din Chevrolet Silverado er en viktig sikkerhetsfunksjon som holder din kjøring eventyr fri for ulykker . Fra tid til annen, kan komponentene i alle kjøretøyer mislykkes på grunn av slitasje eller skade ved uhell. Finne de feil er nøkkelen til sikker kjøring, og det er en rekke ting å se på når du feilsøker et speil. Blown Fuse

En av de vanligste årsakene til et speil for å slutte å jobbe i en Chevy Silverado er en blåst sikring. Dette gjelder spesielt på senere modeller som inkluderer funksjoner som oppvarmet casing å smelte av is, innebygd blinkers og mekaniske motorer som beveger speilet. Sikringsskapet for din Silverado er på førersiden instrumentpanelet. Hvis sikringen for speilene er blåst, må den byttes ut.
Kabling Issues

Kabling til motorer og komponenter i speilet (spesielt når det gjelder nyere modeller) er et annet problem som kan plage speil på en Silverado. Chevrolet har gjort tilgang ledningene for speilet like enkelt som å fjerne speilet panel på innsiden av døren, i stedet for hele dørpanelet som i andre kjøretøyer. Frynsete ledninger eller dårlige forbindelser må skjøtes eller erstattes for speilet å fungere igjen.
Dirt og andre avsetninger

Over tid, skitt og rusk kan bygge opp i casing av Silverado er speil, forårsaker blokkering som kan holde speilet beveger seg når du trenger å justere den. Fikse problemet er en enkel sak å fjerne selve speilet og rense ut rusk eller skitt som kan bli fast i girene eller rammen og holde speilet beveger seg.
Batteri eller Dynamo Issues

En defekt dynamo eller et dårlig batteri kan også føre til at speil på din Silverado slutter å virke. Kontroll av dynamoen eller batteriet med en digital multimeter er den beste måten for å se om noen av disse komponentene i motoren kan være problemet, da de regulere kraft til de forskjellige elektriske komponenter i kjøretøyet. Den eneste måten å løse problemet er å erstatte enten (eller begge) hvis du oppdager at de har brutt ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143520.html

Previous:
Next:

Trucks