Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner drivstoff sprøytebrukere i en 4,3 Vortec

Fuel er direkte gått gjennom et sett av drivstoff sprøytebrukere i en bil, før den gradvis brent av motoren. Denne prosessen er den samme i en 4,3 Vortec, som har to injektorer. Injektorer har en rekke små fjærer og spoler innenfor sitt system, og på grunn av deres størrelse, kan de brytes i perioder, noe som betyr at drivstoffet injektoren vil ikke virke på riktig måte, og derfor må fjernes. Fjerne et drivstoff injektor fra en 4,3 Vortec er en middels vanskelig oppgave å fullføre. Du trenger
Phillips skrutrekker
Rags
Ratchet, forlengelse og socket
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Finn den avlange-formet Schrader ventilen på drivstoff skinnen på høyre side av motoren. Skru av Vortec er Schrader ventil med en stjerneskrutrekker.
2

Finn tykk batterikabelen nær bunnen igjen av drivstoff injektor og løsne det ved hjelp av en standard størrelse fastnøkkel.

3

Koble de tre ledningene som går inn til 4,3 Vortec drivstoff injektor. Bruk hendene til å forsiktig trekke dem bort.
4

Skru løs de to store boltene på høyre side av Vortec drivstoff injektor som holder den til drivstoff rail i Vortec. Du må bruke skralle, forlengelse og socket å få et fast grep om disse boltene i Vortec.
5

tett vikle en fille rundt hele Vortec drivstoff injektor før du fjerner den fra 4,3 Vortec . Fillen vil stoppe noe olje lekker videre til deg og maling av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143519.html

Previous:
Next:

Trucks