Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan gjenopprette en lastebil Seat

En lastebil er konstruert for å hale og utføre som en robust kjøretøy i motsetning mindre mer delikate maskiner som sedan og sportsbiler. Å ha en god interiør er en fin måte å utnytte din lastebil til høyeste potensial. Hvis stoffet som din lastebil kom med har blitt slitt, skitne eller bare utfører ikke til en streng standard, kan du enkelt gjenopprette lastebil seter i en enkel og grei måte. Du trenger en liten bit av sy kunnskap, men det kan oppnås gjennom tålmodighet og følge grunnleggende instruksjoner. Du trenger:
Wire snippers
Fabric
Pin
Sy-maskin
Hog ringer
Hog ring tang
Vis flere instruksjoner
1

Fjern setet fra lastebilen og strippe trekket for bruk som et mønster. Bruk wire snippers å skjære gjennom hog ringene som fester trekket på plass.
2

Spre ut møbeltrekk brikkene på nytt stoff og spore figurer til stoffet.

3

Kutt ut de nye møbeltrekk stykker og feste dem sammen akkurat som de originale delene var. Sy stoffstykkene sammen for å skape et nytt møbeltrekk dekning for lastebil setet med en symaskin.
4

Skyv den nye møbeltrekk opp på bilen setet og juster stoffet før sømmene alle linje opp og lå flatt.
5

Fest kantene på polstringen på baksiden eller på undersiden av setet. Følg stien av hog ringer du fjernet fra den opprinnelige møbeltrekk.
6

Fest kantene av møbeltrekk med hog ringer ved hjelp av hog ring tang. Installere setet i bilen når alle kantene er godt festet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143499.html

Previous:
Next:

Trucks