Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Tips om drivstoffbesparelse for Truckers

Truck kjøring og drivstofforbruk går hånd i hånd. Du kan ikke få varene til der de trenger å gå uten å betale for drivstoff for å komme dit. Så når gassprisene er høye, spesielt diesel, kan det være svært vanskelig å finansiere regelmessige turer. Det finnes måter å redusere drivstoffkostnader og bedre kjørelengde, fra enkle hverdagslige endringer for å bedre lastebilens form og mekaniske teknologier. Slow Down

Diesel lastebiler vanligvis får mindre enn 10 miles per gallon, men ved å redusere hastigheten 75-65 mph, kan din lastebil se en økning av en mil per gallon i drivstofforbruk. Som legger opp når du er på reise lange avstander for å levere varer og tjenester. Besparelser i drivstoff er større enn fordelene ved å komme til målet raskere.
Aerodynamikk

Du kan forbedre gass kjørelengde i en lastebil ved hjelp av vitenskapen om aerodynamikk. En trailer som er aerodynamisk kan forbedre gass kjørelengde med 5 til 7 prosent. Trailer add-ons oppnå aerodynamisk form, som kutter luftmotstand. Noen lastebiler, for eksempel de klassiske lang nese traktorer, er mer aerodynamisk, og kan spare deg for store penger på motorveien.
Tomgang

Selv om din lastebil går ikke, den bruker drivstoff mens du går på tomgang. Motoren er fremdeles i gang og kan bruke én liter drivstoff per time. Redusere tomgangskjøring tid, og du vil redusere bensin bruk. Ny teknologi i idle reduksjon er tilgjengelig som holder din air condition, radio, kjøligere og andre apparater som kjører selv når motoren er slått av og du har dratt over for å hvile.
Dekk

Spesielle dekk er tilgjengelig som er utformet for å bidra til å forbedre gass kjørelengde i lastebilen. Single-brede dekk kan forbedre gass kjørelengde med 4 til 8 prosent fordi de er lette og designet for å ha lavere motstand på motorveien. De har også lavere reparasjonskostnader og krever mindre vedlikehold.
Andre tips

Tar mer drivstoff-effektive ruter, læring drivstoffeffektive skiftende og ha en mindre traktor-trailer gap er andre måter du kan forbedre drivstoff bruk i lastebilen. Kontroller lufttrykk jevnlig, holde opp på rutinemessig vedlikehold og sjekke motoren for å sørge for at ting går på skinner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143484.html

Previous:
Next:

Trucks