Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Clark truck Spesifikasjoner

Clark gaffeltrucker er egnet for et bredt spekter av oppgaver i mange ulike bransjer . Fra trange midtgangen og elektriske trucker designet for å hente varer fra industri lager stativer, til heavy duty maskiner mer egnet til byggeplasser . Typer

Clark produserer flere ulike typer gaffeltruck. Disse inkluderer pneumatiske lastebiler , pute lastebiler og smale midtgangen . Disse modellene er også drevet på forskjellige måter . Noen, som for eksempel de trange midtgangen lastebiler , drives av et oppladbart batteri . Disse modellene er egnet til bruk inne i varehus hvor de kan brukes til å manøvrere varer i trange rom. Andre modeller er drevet av en intern brennbart motoren ved hjelp av diesel. Disse typer gaffeltrucker er egnet for heavy- duty arbeid som anleggs-og jordbruksmaskiner .
Løftekapasitet

Clark gaffeltrucker varierer i hvor mye vekt de kan løft . For de batteridrevne lastebiler , er utvalget £ 2500 . til £ 6500 . De interne forbrenning modeller har et bredere kapasitet rekkevidde og kan løfte alt fra £ 3,000 . til £ 18,000 .

Motor

Clark elektriske gaffeltrucker ikke har en standard brennbart motor. I stedet , de opererer på 36 volt eller 48 volt AC battericellene. De interne brennbare motor modeller har 52-100 hk motor og automatgir . Overføring varierer fra en single- speed typen til tre -trinns typer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143474.html

Previous:
Next:

Trucks