Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer du en mottaker Hitch på en 1999 Tacoma

The Tacoma er en mellomstor pickup lastebil og den minste lastebilen tilbudet fra den japanske bilen maker, Toyota. Tacoma er i stand til å taue et lite verktøy eller campingvognen. Noen Tacoma modeller kan komme fra fabrikken med et stikk mottaker som del av en tilhenger pakke, men en ettermarkedet stikk mottakeren kan enkelt installeres på biler uten dette alternativet for å håndtere tauing behov av lastebilen. Du trenger
Socket sett
Skralle
Helper
Momentnøkkel (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Finn den bakre støtfangeren brakett festeboltene på rammen på passasjersiden av bilen. Løsne mutrene fra boltene med en socket og skralle. Skyv boltene fra braketten og ramme og fjerne dem fra bilen.
2

Finn støtfanger til støtfanger boltene på passasjersiden av bilen. Løsne, men ikke fjern Løsne mutrene til boltene med en socket og skralle. Trekk støtfanger og støtfanger brakett fra den bakre rammen og litt ned. Har en medhjelper holder støtfangeren fra sagging overdrevet, noe som kan skade lisens plate lys ledningsnett.
3

Skyv passasjersiden braketten på stikk-mottakeren i mellom støtfanger brakett og lastebilens ramme . Ha hjelperen presse opp på støtfangeren, og deretter innover for å stille opp festehull i stikk braketten, støtfanger brakett, og lastebilen rammen. Skyv de originale boltene tilbake gjennom monteringshullene og stram mutterene hånd. Sett inn en ekstra bolt som kommer med stikk gjennom de resterende monterhullet stikk braketten og inn i en fabrikk-installert sveiset mutter på lastebil ramme og stram det med fingrene.
4

Gjenta prosedyren for å installere førersiden stikk braketten til førersiden av lastebilen rammen.
5

Plasser mottaker stikk i mellom de to stikk festebraketter og linje opp festehull i hver. Fest stikk til brakettene med skruer, skiver og muttere og stram dem med en socket og skralle.
6

Stram alle bolter og muttere på tilhengerfestet parentes installert tidligere med en stikkontakt og skralle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143471.html

Previous:
Next:

Trucks