Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1989 Ford Ranger Informasjon

The Ford Ranger ble introdusert i 1983 som en liten, 2-liters, firesylindret kompakt lastebil. Av 1989 lastebil hadde gjennomgått noen stilistiske endringer, og var tilgjengelig i en 2,9-liters V-6 modellen. Det tilbys en utvidet pickup-seng, men beholdt alle de grunnleggende funksjonene i den tradisjonelle Ford Ranger. Modeller

1989 Ranger var tilgjengelig med en utvidet seng, kort seng, vanlig drosje eller "SuperCab" extended-cab, det var tilgjengelig i firehjulstrekk og to-hjulstrekk. Kombinasjoner av disse alternativene kom syv modeller. Disse inkluderte en vanlig drosje, lang seng to-wheel drive, en "S"-modellen, vanlig-cab firehjulstrekk, en SuperCab to-wheel drive, en vanlig drosje, kort-seng firehjulstrekk, en vanlig drosje , lang seng firehjulstrekk, en Supercab firehjulstrekk og en vanlig drosje, kort-seng to-wheel drive.
Engine

1989 Ranger kom standard med en 2,3-liters twin-sparkplug, drivstoff-injisert, inline firesylindret motor. Dette var en ny motor fra tidligere år, og ble vurdert til 100 hestekrefter. Også nytt til denne motoren var en revidert inntak system og distributorless tenning.

1989 Ranger SuperCab ble drevet av en 2,9-liter, 178,9 kubikk-tommers V-6 motor. Motoren inkludert overliggende ventiler og en multi-port bensininnsprøytning systemet. Motoren i SuperCab alternativet ble vurdert til 140 hestekrefter ved 4600 rpm, og 170 fot-pounds av dreiemoment ved 2600 rpm.
Bremser

1989 lanserte Ford blokkeringsfrie bremsesystemer til Ranger, ABS var tilgjengelig på de foran og bak bremsesystemer. Dette hjalp Ranger unngå ukontrollerte lysbilder ved kraftig bremsing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143450.html

Previous:
Next:

Trucks