Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik feilsøker en 1997 F150 Heater Fan

Fords 1997 F-150 pickup har en ovn system med en vifte. Du kan styre viften med vifte bryteren på dashbordet, det kan settes til flere viftehastigheter, inkludert off. Blåseren sender oppvarmet luft gjennom kupeen for å varme opp hytta. Hvis kontrollen ikke er riktig innstilt, hvis du har overbelastet kretser, eller hvis det er noe som blokkerer ventiler eller luft åpning, kan du få problemer med varmeapparatet fan. Du trenger
Ekstra sikringer
Vis flere instruksjoner
en

Vri viftehastighetskontroll til ønsket hastighet. Kontrollen er en sirkulær knott på dashbordet merket med en fan ikon og etiketter "Lo" og "Hei", med inkrementelle dot markeringer.
2

Slå på luftstrømmen rattet til en annen posisjon enn "Off . " Alternativene inkluderer "Floor" og "Panel", blant andre.
3

Sjekk at det ikke er blokkering av innkommende luft åpningen om varmeapparatet fan klarer å gjennomføre skikkelig. Åpningen er på utsiden av kjøretøyet, under frontruten. . Klart snø eller annet rusk borte
4

Sjekk om det er strøk eller andre elementer hindrer ventilene i hytta på lastebilen, for det er vents på bakkenivå og på dashbordet. Fjerne eventuelle hindringer.
5

Sjekk sikringen blokk mot sikringer hvis viften ikke vil fungere i det hele tatt. Det blåser sikringen er i undermeny 23 i motorrommet sikringsskap. Bytt den ut med en 40-Amp grønn sikring - det skal samsvare med eksisterende. En annen vifte-relatert sikring beskytter stafett i interiøret sikringsboksen på Beliggenhet 24. Bytt den ut med en 10-Amp rød sikring hvis det er blåst. Interiøret panel er til venstre for rattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143447.html

Previous:
Next:

Trucks