Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

'07 Ford Ranger Specs

The 2007 Ford Ranger introduserer ikke noe nytt eller spennende. Det følger en ganske betydelig redesign som fant sted med 2006-modellen. Ford gjorde oppgradere kollisjonsputer, og en ekstra audio port er nå standard. Det finnes en rekke alternativer å velge mellom, fra lasteplanet lengde og cab lengden å skrive for overføring. Selv om en solid selger, ifølge Edmunds.com, 2007 Ranger "faller godt kort av konkurransen." Modeller

2007 Ford Ranger kommer i en rekke forskjellige modeller. Til å begynne med, kan du velge mellom en "vanlig" cab og en "Super", eller utvidet, cab. Derfra kan du velge mellom XL, STX, XLT og SPORT. Det er også en FX4 modell tilgjengelig i Super førerhus bare. Alle modellene kan leveres med en 6-fots seng eller en 7-fots seng og alle har en manuell girkasse. XL og XLT er tilgjengelig med en 2,3 liters, firesylindret motor eller en tre-liters V6-motor. STX har en 2,3 liters, firesylindret motor. SPORT har en tre-liters V6-motor eller en fire-liters V6-motor. Den FX4 har også en fire-liters V6-motor.
Safety Features

Alle modellene har førersiden og passasjer sidekollisjonsputer og en anti-lock oppbremsing system. Det er to hodestøtter. Instrumentering panel har et lavt dekktrykk varsellampe og gløtt varsellamper. Ranger har også innvendig lys. Lastebilene har ikke stabilitet eller antispinn, som faktorer i Edmunds.com oppfatning at Ranger "mangler dagens sikkerhet ... funksjoner."
Andre funksjoner

XL er tilgjengelig i fem utvendige farger, de andre modellene er tilgjengelige i åtte. Det er to innvendige fargealternativer. Hjulene er stål eller legering. Air-condition er et alternativ på XL og standard på alle andre modeller. Alle modeller unntatt XL har muligheten til elektriske vinduer og låser. Standard cab seter tre og Super cab seter fem. En CD-spiller er et alternativ med XL modellen og standard på alle andre modeller. Ingen av modellene omfatter et navigasjonssystem. Kjørelengde varierer avhengig av modell. By miles per gallon (mpg) varierer 15-24, mens motorveien miles per gallon varierer 19-29. Bak-hjulstrekk få bedre kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143422.html

Previous:
Next:

Trucks